Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sandra lyckosam trea i Södertälje

Gävle ryttarsällskaps Sandra Höglund har med framgång tävlat i 3-dagars nationella juniortävlingar i hoppning i Södertälje.

Annons

Så här gick det dag för dag:

• Fredag: Hon startade i en klass med två hästar, 1.20 i två faser bedömning A:0/A:0. Med 8-åriga saluhästen Caretana Z blev hon trea på 0+0 fel. Sandra har henne till låns av Berit Hannu, Örbyhus. Med sin lika gamle valack Lamborghini SN (”Laban”) red hon en felfri ritt i förstafasen men de fick en rivning i andrafasen, men på klassens snabbaste tid så de tog den 18:e och sista placeringen.

• Lördag: Hon startade i en klass vardera med hästarna.

Med Caretana Z blev Sandra 6:a i 1.25 bed. A:0. Med ”Laban” blev hon i 1.35 i två faser A:0/A:0 7:e och sista placerad på ett ner i Fas 1.

• Söndag: Hon avrundade meetinget som hon inledde, med att starta båda hästarna enbart i en klass, 1.30 i två faser med bed. A:0 i båda.

Med ”Laban” fick hon fyra fel för ett nedslag i förstafasen och med Caretana fick hon åtta för två rivningar.

Eftersom det var juniorhoppningar var det klasser både för ponnyer och ridhästar.

Gävle ponnyklubbs Gabriella Eriksson/Munsboro Paul, Tierps RK:s Ottilia Söderström/Ivanhoe-Pepita och Gävle ryttarsällskaps Alma Karlsson/Cocktail var med i ponnydelen.

”Ella” blev med sin C-ponny Paul fyra i Medelsvår B på 0 fel i båda faserna på tid (=A:0+A:0). I Medelsvår B A:0 fick de fyra fel för ett ner och blev 19:e ekipage.

Ottilia blev också fyra med sin C-ponny Ivanhoe på noll fel i Lätt A A:0.

Alma blev sjua med sin Cocktail i klassens kat. D på noll fel. Ottilia fick här åtta fel med sin D-ponny Pepita för två rivningar. I Medelsvår B A:0 fick de 16 fel.

Annons