Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Veckans ridsportlista

Sportens ridsportskribent Bengt Carlsson listar det viktigaste som hänt i stall, i ridhus och på tävlingsbanan under veckan som gick.

Annons

Susanne Holmström

som hemma på Gävle Fältrittklubb gjorde ett jättearbete inför söndagens dressyrtävling. Skaffade funktionärer och priser, ansvarade för sekretariatet med allt vad det innebär, skötte staketbyggnad, var tävlingsledare, speaker - och tävlade själv också, med godkänt resultat. Bra jobbat Sussie!

* * *

Storvik Ovansjö Ridklubb

som anordnar Programträning för Gustaf Svalling i helgen. Ta chansen att följa när våra tävlingsryttare tränar program för Internationella dressyrdomaren Gustaf Svalling!

På lördagen rider deltagarna program och på söndag blir det uppföljning med träning.

* * *

Älvkarleby Ridklubb

som påminner medlemmarna om att det finns klubbkläder att beställa när man vill under året. Något för andra klubbar att ta efter…?

* * *

Gävle Ponnyklubb

som på söndag börjar med dressyrträning för Ulrica Fröding igen.

* * *

Torsåkers Hästintresseförening

som startar med bomträning för Sussie Widner i kväll och med dressyrträning för henne nästa onsdag. Och på lördag blir det dressyrträning för Tina Lundin för andra gången. Och på söndag är det medlemmarnas städdag på anläggningen i Hoo, för snyggt ska det bli inför hopptävlingarna nästa helg.

* * *

Nästan på listan:

Tyck till om ponnyåldrarna!

Nu kan du påverka! För alla som vill finns nu möjlighet att lämna synpunkter på reglerna om åldersindelning i ponnyklasser vid tävling. Detta via en enkät på Svenska Ridsportförbundets hemsida, tillgänglig fram till den 15 september.

Mer läsning

Annons