Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Veckans ridsportlista toppas av...Tora Olsson, Hofors

Sportens medarbetare Bengt Carlsson listar här några höjdare i den lokala ridsporten som är värda att lyfta fram lite extra.

Annons

Tora Olsson

...junioren i Hofors Ridsällskap som fått äran att låna den duktiga fälttävlanshästen Anolanda D av klubbkompisen Emmelie Rudberg, Årets Ryttare fälttävlan seniorklassen i Gävleborg 2015. 0+4 fel i båda StORK-klasserna på lördagen.

Moa Grönkvist

,,,i Hofors Ridsällskap som med sin häst Emea kom först utanför de sju placeringarna i 1.00 avd A på Storvik Ovansjö RK i lördags. Men som avancerade i 1.10, kom tvåa efter vinnande Gestrike Sportryttares Karin Danielsson/Castello (se referat) och närmast före Johanna Brodin Kastman/Antiloop, också GSR.

Pernilla Berger

...i Gävle Ryttarsällskap som med sin Little Belle efter mammaledigheten på StORK i lördags kom sexa och först utanför de fem placeringarna i 1.10 avd A.

Johanna Brodin Kastman

...som med sin irländska sporthäst Tullyreavy Dolly blev felfri vinnare i 1.10 avd B i Storvik Ovansjö RK på lördagen. Och i föregående 1.00! Gävle Ryttarsällskaps Johanna Öberg var där med sin Lexington H en annan av de tre felfria vinnarna.

Familjen Falk

...i Högbo som efter äldsta tjejens mångåriga hopptävlande på både ponny och häst nu gör comeback på tävlingsfronten med lillasyster Ida på C-ponnyn Haviona. I Kungsgården i lördags var det dags minsann… med släkten på läktaren förstås.

Nästan på listan:

Sandra Westberg

...i Gävle Ryttarsällskap som med sin Fritz 7-årige halvbror Cazper på StORK i lördags på fyra fel kom först utanför de 16 clear round-ekipagen i 0.90.

Mer läsning

Annons