Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ros till polisen...

Annons

...till den polis som på bar gärning tog fast killarna som förstörde en busskur i Gävle. Tyvärr finns det fler där ute. Men man kan hoppas att detta är början på slutet för just dessa fasoner. Det är hur tragiskt som helst att se dessa kurar som slagits sönder för några sekunders nöje. ”Pojkstreck” eller inte, det hamnar på vår skatt i alla fall. Tack för att rätt personer får betala nu!

...till Fonus Johan Ericsson för en god omtanke till vår grav. Och komminister Arne Lundin med kör, för en vacker gudstjänst med äkta fågelkvitter i samband med urnsättningen.

...till Krystyna Ahlin och Therese Damberg på Previa för all hjälp och vägledning under min ”vandring genom töcken”. Jag skulle inte klara det utan er.

...till Eva Fransson och Mats Anderman för att ni arrangerat en sådan fantastisk avtackning på Furuviks brygga för oss fyra arbetskamrater på Centralop, som nu går i pension efter cirka 130 år (tillsammans) i landstingets tjänst. Kommer att sakna er.

...till Anne, Anna-Lill, Annika, Gunilla, Gunilla, Sara, Jessica samt övrig personal på Sätrahemmet avdelning 5 B för all omtanke och bästa möjliga omvårdnad.

...till personalen på Gävle Stadsarkiv för det trevliga bemötandet och all hjälp jag fick när jag var hos er och sökte efter en släkting.

...till Lasse Andersson för det roliga och lärorika besöket på Bergby brandstation. Vi hade en toppenförmiddag. Tack också till dem som körde brandbilen.

...till Åsgårdens fantastiska personal för den tid som har varit.

...till styrelsen för Postens seniorer för en trevlig dag med besök i Göransson Arena med intressant guidning och god lunch. En fantastisk föreställning i Gammelstilla av ”Evert Taube i våra hjärtan” En ros till var och en av aktörerna, samt en ros till Bernt som såg till att vi kom både dit och hem.

...till Lena Melin i Torsåker som lärde oss betonggjutning i sin trädgård.

...till länets bästa taxichaufförer (Skog och Krusell) i Hofors. Vi önskar er en trevlig sommar och hoppas på återseende till hösten.

...till Ellionor som den vackra försommardagen 29 maj så innehållsrikt och entusiastiskt guidade oss runt bland Furuvikparkens många djur.

...till Mia Boman på Mira för ”farmorkortet”.

..till vår ridfröken Carro på Lervik! Du är alltid så glad och trevlig, har varit toppen på att peppa, ställa krav, ha ordning och varje gång sagt något ord på vägen till var och en av oss alla.Hoppas vi får ha dig i höst också!

Mer läsning

Annons