Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rosor till Emma, Roland och många fler...

Annons

...till Stefan på serviceavdelningen på Media Markt. Du räddade min helg! Jag följde dina anvisningar och det blev sååå bra. Du är rätt person på rätt ställe. Ditt lugna och respektfulla sätt att bemöta en kund är något utöver det vanliga nuförtiden. Önskar dig en ljus framtid.

Den gråhåriga sjuka tanten

...till Emma och övrig personal på Tennstopet för mycket trevligt bemötande och god service. En eloge till kocken för utsökt god mat som dessutom var så vackert upplagd på tallriken.

Personalen på hittegodsavdelningen Varva genom Christine

...till syster Marta med kollegor på 112 K för mycket god omvårdnad och omsorg i samband med Stigs vistelse.

Valborg med familjer

...till min söta och väna frissa Elin! Du är klok och du har en förmåga att kunna lyssna och vara lyhörd. Dessutom är du så skicklig i ditt yrkesutövande.

Kund 16 augusti klockan 14.00

...till tandläkare Kalle Skog som offrat både dagar och kvällar för att hjälpa mig. Hoppas att du njöt av din sista semestervecka.

Kerstin

...till tandläkare Ingvar Carlsson som ”tog över” då Kalle måste få vila en vecka.

Kerstin

...till Jenny och övriga på Jennys Hund och Katt i Valbo. Ni är helt fantastiska!

Kerstin och en mycket glad schäfertik

...till Göran och Aive för att ni orkar arrangera den supertrevliga herrskap- och tjänstefolkfesten på Spellas gård varje sommar. Det är så trevligt med god mat, lek och alla glada snygga gäster.

Prästfrun och drängen från Majorsgata

...till reseledare Ingemar Persson och chaufför Janne Vikström för den mycket trevliga resan till Södermanland i början på augusti.

PRO:are från Kungsgården, Årsunda, Åshammar och Storvik

...till Carro, Anki och Peter Larsson för roliga dagar i Göteborg. Liseberg, husvagn och smörgåsspecial. Vi hade jätteroligt.

Ottilia och Nora

...till Kerstin de Wit på HC i Hofors för ditt mänskliga engagemang och enormt trevliga bemötande i telefon. Mycket värmande!

Anitha Näsström

...till all trevlig personal på Hillerian. Det blev ett glatt minne för Ola på hans 80-årsdag.

Ola Hansson i Hille genom hans fru Kaija

...till alla för den otroligt fina sponsringen vi fick av er på vår westerntävling 21 augusti på Högbo ridklubb! Utan er generositet hade våra prisutdelningar blivit ack så bleka.

Styrelsen Westernryttarna Gästrikland

...till Sofie, My, Ellinore, Sandra, Marie, Vlora, Angelica, Tiina, Julia och Inger som gjorde så att vi fick vår semester. Tack för era insatser.

Personalen på Stureborgsvägen

...till PerArne med personal på Edsken camping. Hoppas att han är kvar nästa år. Han är trevlig mot oss som campar. Det finnas ingen bättre. Tack för kräftfesten.

Aage och Jonna

...till våra sommar- vikarier på Fleming- gatan 11, övre plan, för en bra sommar. Välkomna tillbaka.

Personalen

...till våra fantastiska vikarier som gjort ett bra jobb hos oss i sommar.

Från oss på Engelbrektgården

...till alla som gjorde Internationella Fyrdagen/Hembygdsdagen i Bönan till en stor succé.

Sven-Erik Ekdahl, Böna Hembygdsförening

...till våra duktiga sommarvikarier inom Personlig Assistans. Ni är oumbärliga och vi hoppas att vi ses igen nästa sommar!

Cheferna inom Personlig Assistans Omvårdnad Gävle

...till Folkdanslaget Rillen i Gävle som odlar sina internationella kontakter och som med stort engagemang och med många medlemmars ideella arbete varit värdar för de tyska kollegerna i Westfälischer Volkstanzkreis under en augustivecka.

Barbro Sollbe

...till Vivi och Märta, HSB Hantverkarbacken, för en bra genomförd Ålandsresa. Vi tycker att besöket hos Stallhagens ölbryggeri var givande med guiden Christian Ekström, ölprovning och lunch. Den guidade turen genom Åland var bra trots dåligt väder.

Ingemar och Inga

...till de fantastiska fröknarna på Daggmaskens förskola. Tiden jag varit hos er var den bästa start man kunnat få. Jag har lärt mig massor av nya saker. Lekt och haft skoj och ätit den godaste maten. Saknar er men känner mig nu redo att gå vidare.

Linn

...till alla våra duktiga sommarvikarier som arbetat hos oss på Ängsbackens äldreboende i sommar.

Monika med personal

...till Röda korset/Hofors för den trevliga och upplevelserika resan till Älgarna i Långshyttan.

Hantverkarns boende och personal

...till Roger, vår otroligt skicklige busschaufför, som tog oss alla säkert fram och tillbaks till Långshyttan med resan för Röda korset.

Hantverkarns terapi och boende

...till Barbro Selander som haft största ansvaret för vårt loppis med god hjälp av Kristina Holm och många andra duktiga hjälpsamma medlemmar. Även till dem som skänkt en massa saker, de som bakat så mycket gott kaffebröd (vi har kvar till nästa möte), alla som ställt upp och hjälpt till, de som stod ute i regnet flera timmar och blev blöta, de som släpade dit jättestora bord, den som kom med en skottkärra med äpplen med flera. Även till alla anhöriga som skänkt saker och till alla som kom dit trots regnet.

PRO Strömsbro-Stigslund

...till Sebastian Henriksson och familjerna Melin och Dekkerhus för en underbar semester.

Ewa och Zebastian

...till Roland Lindström som var mycket hjälpsam och tjänstvillig när min son hamnade i problem då han inte fick tag i sin motorcykel inför Stockholmsresan!

Fadern

...till tandläkare Inger Kellner med sköterska Inger. Ni är bäst!

Inger

...till Daniel Strand för att du ringde efter ambulans när en äldre dam ramlade utanför Nordea 23 augusti.

Du vet vem

...till Veronica och Wilma för den trevliga överraskningsfesten för John.

Vi som var med

...till Henrik på Maxi Ica i Hemlingby för hjälpen till vår surströmmingsfest.

SPF Tre Lågor

...till Aina Bjurström som även i år tog emot oss i din kolonistuga. En härlig eftermiddag med surströmming, fika och god gemenskap bland blommor och grönska i din välskötta trädgård. Vi uppskattar det verkligen.

Filurerna

...till Anki Mattsson på Hamrånge hälsocentral, vilket otroligt fint bemötande du har! Tack för all hjälp.

Katarina och Richard

...till Krille på Konsum Triangeln som ordnade god mat med snabb leverans till vår gårdsfest lördag 20 augusti.

Fritidskommittén Brf Reval

...till min handläggare på Försäkringskassan Angelica Gabrielsson. Du är underbar! Alla borde få ha en handläggare som dig. Även till till mina kollegor på Tågkompaniet, min platschef Majsan och arbetsledare Petra för stöd och hjälp. Hade det inte varit för er alla hade jag nog inte kommit tillbaka.

Camilla

...till Mats och Monica, Birgitta och Christer samt barn i egenskap av anhöriga, för en trevlig middag med god mat och dryck på Church Street Saloon 24 augusti. Verkligen trevligt!

Personalen Selggrensgården våning 2 Söder

...till den snälla killen på Toyota Hemlingby som hjälpte mig med ett nytt batteri 24 augusti och även Stig, Kalle och Kjell på Fältspatsvägen för hjälp vid garaget.

Röda Toyotan med startproblem

...till all personal på Villa Milbo. Alltid glada. Ni ska veta att vi älskar er.

Bea och Dan

Mer läsning

Annons