Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rosor till Inga, Jimmy, Birgitta och många fler

Annons

...till Anders och Malin, före detta lärare på Petreskolan i Hofors, för att ni fick mig att se på kort tid att min son har kunskaper som han klarar sig gott på i framtiden. Nu kommer det att ta lite längre tid att plocka fram dem och det kommer att bli kämpigt, men Vi önskar er all lycka på era nya arbetsplatser. De ska vara glada som får er till sig. Vi hoppas ni får en bra arbetsmiljö. Kram och trevlig sommar!
Annika & Jesper

...till Inge, Siri samt Inger för den goda maten, kaffet och rabarberpajen vi fick 15 juni i Gudinge. Det var fantastiskt gott alltihop. Ni ska veta att det var väldigt uppskattat. Vi ser fram mot nästa år, om ni orkar och vill.
Från oss som var med,
genom Laila

...till Kattis Bergström H F 22 i Storvik, som sliter och jobbar inom äldrevården och med sin familj, åtta barn. Trots stor arbetsbelastning, ständigt glad mot de sina. Jag är stolt över att få vara din vän.
Bernt


...till Carl-Evert Ohlsson för att du gjorde vigselakten den 1 juni mellan vår dotter Madeleine och Satnam till en mysig stund och för att du läste så fina dikter.
Familjen Eriksson

...till Mona, Håkan och Marina på Sälängsgården för en rolig ridtermin. Vilken härlig avslutning vi fick.
Torsdagsgruppen

...till den kvinna som hjälpte mig upp när jag ramlade i en rustningsställning, när jag försökte ta mej fram till brevlådan. Tack för hjälpen, du var väldigt bra, snälla dam! Jag åkte genast till en annan brevlåda.
En tacksam person

...till chauffören Kenny Olsson på Jehander, som med en otrolig skicklighet backade sin lastbil på den trånga gången mellan husen när han skulle leverera grussäckarna till vår tomt. Kanonservice!
Nöjd radhusägare i Bomhus

...till Birgitta Ström-Eriksson för att hon bjöd hem oss alla och ett jättetack till Steve som serverade oss en massa goda drinkar. Tack för en jättemysig kväll. Arbetskamraterna 107b

...till styrelsen för Posten Seniorerna som ordnade en så trevlig resa till Vaxholm. En ros även till Bernth som såg till att vi kom både dit och hem.
Deltagare

... till alla som på ett eller annat sätt bidragit till att jag fredag 10 juni, äntligen kunde ta studenten: mammas arbetsgivare, berörda lärare och klasskamrater. En extra ros till Inger Bergström! Önskar er alla en trevlig sommar!
AH

...till Mats Porath och Gunnar Abrahamsson, för förlängningen. Tack!
Kajsa

...till Lions Club Gävle och till Lions Singers samt till Inger och Lennart Löf på Lövgrund för den fina konserten i Kapellet. Sist men inte minst för den goda förplägnaden på Kvällen.
Birgitta o Sven-Erik Ekdahl

...till alla ledare som på ett helt suveränt sätt genomförde landslagets fotbollsskola i Kungsgården! Att ni även följde barn, till föräldrar som jobbade, fram och tillbaka till fritids är helt fantastisk! Ni är bara bäst!
Från oss alla!

....till all personal på Fritids och Stubben, Kungsgårdens skola, för att ni under hela vecka 24 hjälpt till att få iväg våra ungdomar till fotbollsskolan och sedan sett till att de fått äta när de kom tillbaka! Ni är guld värda!
Från oss alla!

...till alla ni som hjälpt oss med vårat garagebygge på Graneberg.
Håkan och Eva

...till alla volontärer, fas 3:or och frivilliga som ställde upp på invigningen och jobbade frivilligt och gjorde Gefle katthem & pensionats invigningen till en oförglömlig dag. Även till Djurhemsföreningen och Pia Westin (veterinär) som kom och var med oss. Tack även alla sponsorer för alla fina vinster som ni skänkt oss. Kan berätta att alla 300 lotter tog slut på ett nafs, likaså vinsterna.
Gefle katthem & pensionat Maria Wedin

...till Jimmy Pettersson, Hedesunda, som ställde upp och skjutsade oss nior med traktor och vagn på skolavslutningsdagen.
Niorna

...till Siv Eriksson för en oförglömlig sång- och musikunderhållning i Åshammars IK´s Klubbstuga 17 juni.
Vi gillar dej

...till Loppiskommittén PRO i Åshammar för den trevliga sommarfest ni ordnade för oss alla.
Från oss andra 66 st.

...till mina arbetskamrater/vänner på Natt&Dag, Sandviken som ordnade en oförglömlig överraskningskväll i samband med min pensionering! Ni finns för alltid i mitt hjärta!
Kajsa Lundberg,
glad pensionär

...till Lena och Sanna på Åmans hunddagis för alla gånger jag fått vara hos er när matte varit bort, nu sist fast jag hade en infektion och skulle ha medicin.
Elvis med matte

...till alla snälla människor i Bönan, som med tips och uppmuntran i nio veckor deltagit i sökandet efter katten Tessan. En extra ros till familjen Johansson på Böna-
vägen som tillslut lyckades ”mata in” henne. Nu är hon hemma och matte är lycklig. En ros även till mina vänner som stått ut med mig under denna tid.
Ingrid Sander

...till personalen Carema 6:26 som ordnat trevliga fester för boende och anhöriga, samt en önskan om en trevlig sommar. Ett särskilt tack till våning 7 för god omvårdnad.
Vera Dagmar

...till avdelningen IVA, Gävle sjukhus för det underbart professionella bemötandet samt fantastisk vård av vår mor Margot.
Vi 25 i anhörigrummet

...till Mona Wikland med personal på Träffpunkten 59:an. Ni sätter verkligen guldkant på oss seniorer som besöker er. Ola Berggren ska också ha en blomma som spelade gamla godingar.
Vi som var där
genom Maj-Britt Johansson

...till Lena och Kicki, ansvariga för närståendegruppen, samt chauffören. Att dra åt Hälsingland och ordna en sån underbar torsdag, helt otroligt. God mat, fina platser att besöka.
Jättevarmt tack från oss alla genom Runa

Mer läsning

Annons