Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rosor till underbara vänner och andra

Annons

...till mina underbara vänner för att ni rövade bort mig på en helt fantastisk möhipperesa 10 december. En helt underbar dag! Denna dag kommer jag att minnas i all evighet med ett leende på läpparna! Går inte att beskriva med ord hur tacksam jag är. Älskar er tjejer

Blivande fru Elletoft

... till Barbro Bejmar, för dina alltid lika fina och tänkvärda kåserier i Medlemsbladet.

SPF:are

... till alla SPF:are Syrenen, som på något vis hjälper till så alla vi andra får komma ut och ha så mycket roligt.

Tack för i år!

...till tandläkare Anja Åberg med sköterskor. Man får alltid snabb hjälp när gamla lagningar går sönder och alltid ett vänligt bemötande i en lugn miljö.

LGL

...till Kommunal, sektion 5, som så frikostigt bjöd med sig av julmaten 9 december.

Lärarförbundet

...till personalen på Biblioteket i Skutskär som under min studietid hjälpt mig med kurslitteratur på ett förträffligt sätt. Ni är hjälpsamma, proffsiga och intresserade av ert arbete och ser till att ordna de böcker som efterfrågas i alla lägen.

Annie Sandström

...till barnen på Alborga skola som sjöng så fint för oss på Lucia.

Kram!

...till alla de som gav en grupp kinesiska studenter vid högskolan en upplevelse utöver det vanliga i Heliga Trefaldighets kyrka i Gävle: prästen Karin Kristiansson som guidade kyrkan runt, från runstenen i vapenhuset till utdragslådorna för prästskrudarna, och de tre barn- och ungdomskörerna vars luciaframträdande smälte allas hjärtan.

Barbro Sollbe

...till det trevliga lucia- firandet SD annordnade tisdag 13 december och till de duktiga barnen i luciatåget som sjöng så fint

Carina

...till Britta och Marilena på Crispins, Valbo köpcentrum, för all hjälp vid utprovning av vinterkängor.

Lena

...till sjukgymnasten Anna Rapp för att hon har hjälpt mig med mitt knä. Jag har fått styrketräna där i min takt. Hon har peppat mig. Hon är superbra och lyssnar på en.

Solveig

...till den trevlige mannen som blev glad och tackade när jag höll upp dörren vid Apoteksgruppen Sandviken.

Hon från landet

...till Ulla Alpe och hennes fantastiska team i Sätra för en härlig julfest på Silvanum.

Smultronen

...till Erika, Skohuset i Valbo, för all hjälp och vänlig omtanke vid utprovning och köp av vinterskor.

Svullna fötter

...till Skärplinge hemtjänst, nattpatrullen, biståndshandläggare, arbetsterapeut, sjukgymnast och sköterska. Ni är underbara.

Gudrun Hedbom, Västland

...till Gerd och Mellis på Adjunten som varje torsdag håller i bingon för oss som bor där. Vi ser fram emot detta varje vecka. Tack för att ni står ut.

Vi som är där

...till Tony och Dick på Fixar-Malte som är så snälla och hjälper mig med garderobsdörrar som ska ner i källaren plus lite annat som ska fixas.

Mimmi

...till Randi, Ingeborg, Gerd med flera medarbetare och byggjobbare som varit med och bidragit till förvandlingen av Coop Forum i Valbo. Tänk vad roligt att få köpa chark över disk igen. Bra jobbat!

Nöjd kund

….till alla härliga människor i Solglimten och vår fina kör, under ledning av Rolf, för alla underbara stunder som ni medverkat till under året. Vi är oerhört tacksamma för ert stora engagemang och att ni återkommer till Kristinelund år efter år.

Verksamhetscheferna

...till Röda Korset i Bomhus som bidrar med ofantligt mycket till vår verksamhet och till våra boende på Kristinelund. Vi är mycket tacksamma för er medverkan.

Verksamhetscheferna

...till våra aktiva kulturombud Maj, Pia, Susan och Kerstin, som håller i alla trådar och möjliggör alla aktiviteter i samverkan med Solglimten. Ni är guld värda!

Anita, Camilla och Margareta

...till vår arbetslagsledare Lena Bylund på Borgarskolan för att du alltid har så stort engagemang för och omsorg om oss i arbetslaget. Julbordet var fantastiskt!

En av deltagarna

...till Nihad som kom till oss på Prolympia och berättade om Islam på ett mycket trevligt och givande sätt! Alla var mycket nöjda.

Elever och lärare i åttan på Prolympia

...till Klara med personal som bjöd in samt fixade den genomtrevliga samvaron med god mat och trevlig stämning hela kvällen på Hille församlingsgård.

Vi som var där, genom Anders Myrman

...till skrivtolkarna som jobbar så snabbt och säkert på våra medlemsmöten. Ni är mycket uppskattade!

Britt, sekreterare i PRO Bomhus.

Mer läsning

Annons