Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så har det hänt igen

Supportrarna till Brynäs har fått stå tillbaka ännu en gång. De som går ut i pressen och ger sken av att det var lugnt på matchen mot Dif 13 december ger en något falsk bild av händelserna.

Mynt, öl och andra föremål regnade in på hemmaståpubliken.Vad gör då säkerhetsansvarige? Han utökar säkerhetsgränsen mellan supportrarna så hemmastå får mindre utrymme. Borde man inte ta tag i problemet? Varför är man så rädd för vissa supportrar? Vi påpekade detta flera gånger till publikvärdarna, det vi fick till svar var att de har sina egna publikvärdar med sig, och att Brynäs publikvärdar inte får blanda sig i vad bortastå gör.Ingen skugga ska falla över Brynäs supportervärdar. De gör sitt jobb, med order från den säkerhetsansvarige.

Om någon ur hemmastå visar ett finger eller på något annat sätt ”triggar” bortastå, då får den personen lämna ståplats, men man tillåter allt från bortasektionen.

Jag har rest runt i alla elitseriehallar, där bevakar hemmasupportervärdarna bortastå.

Det stora problemet är att man byggde arenan med hemma- och bortastå bredvid varandra.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel