Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Samtidigt i Hofors: Michael borde få en offentlig ursäkt

Jag gillar inte hårdrock. Jag ser TV-programmet om Hofors. Men jag tycker att en så hyfsat bra musiker som Michael Ohlsson behandlas som skit av “festkommitten” i programmet.

Läs också: Hoforsborna rasar över att Michael Ohlsson inte bjöds in till Höstkalaset: "Mobbning på hög nivå"

Jag känner ingen i Hofors. Jag bor i Norrbotten, men jag har passerat Hofors på väg mot Dalarna. Hade det inte varit för Michael så skulle jag nästa resa tagit en omväg för att inte riskera att smittas av den avundsjuka som tycks råda där. Orten verkar för bra för vissa “arrangörer” att bo i. De kan flytta!

Läs också: Reaktion efter Hoforsprogram: "Man skäms över hur Michael Ohlsson behandlades"

Vet inte vad som sker i nästa avsnitt, men det verkar som att Michael inte får vara med på den så kallade festen och nu är det väl förs sent att vädja till DiLeva att hoppa av sitt deltagande? Jag hoppas Michael får en stor publik när/om har arrangerar ett eget framträdande. Och Michael; slopa lite av “snusket” i visor men fortsätt på den inslagna vägen. Sup inte på scenen, gör det efter när du firar dina framgångar i fortsättningen så slipper kärringarna i Hofors reta upp sig. Gör du det så är du snabbt inne på en ny karriär och kan köpa upp hela Hofors. Vad som gör att du i grunden inte är “bäst” i Hofors just nu, lägger jag mig inte i men du är ju för bra för att stå på samma scen som DiLeva.

Och ni “festprissar” i Hofors: Vad har ni för er – som ni agerar borde ni, som vi säger längre norrut, “skämmes för fan”. Michael borde få en offentlig ursäkt.

Jan Gustavsson

Kalix

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare