Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

1 200 har redan bokat julgalan

Mitt i sommaren har Sandvikenborna redan börjat tänka på julfirandet. 1 200 person är nu anmälda till Göransson Arenas stora julgala.

Annons

Julgalan med kända artister som Danny, Brolle, Linda Bengtzing, Jessica Andersson och Charlotte Perelli är nästa stora eventsatsning som Göransson Arena AB gör för att fler Sandvikenbor ska få anledning att besöka anläggningen.

Medarrangörens koncept med supé, mingel och ett stort artistfält körs i år på fyra platser i Sverige: Stockholm, Örebro, Karlstad och Sandviken.

Var orolig för försäljningen

Arenachefen Fredrik Granting medger att han inte var helt trygg i att arrangemanget skulle bli lättsålt när bolaget gick ut och annonserade så tidigt som i början av juni, precis när folk låg i slutskedet av semesterplaneringen med alla utgifter som det för med sig.

Ett förbehåll fanns därför om att arenabolaget skulle kunna blåsa av allting och dra sig ur om biljettförsäljningen fortfarande var dålig vid midsommar.

Men redan nu är 1 200 personer anmälda till julfesten.

– Vi är jätteglada. Det här visar att Sandvikenborna tycker det är roligt att det händer någonting i arenan, säger Fredrik Granting.

Siktar på 4 000 besökare

Siktet är nu inställt på en gala med uppåt 4 000 personer.

– Kan vi inte garantera kvalitén annars är det möjligt att vi släpper något färre biljetter. Men allt över 2 500 personer är superbra.

Saik har redan lagt om sitt spelschema för att möjliggöra golv i stället för is i arenan 7 december, då även Bobby Kimball, sångare i amerikanska 70- och 80-talsrockgruppen Toto, kommer till Sandviken.

Mer läsning

Annons