Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ägaren har tröttnat – vill sälja Granliden

/

Nu är Granliden i Storvik till
salu
. Lena Glimmerbeck har tröttnat på det hårda arbetet med restaurangen.


– Får jag ett bra bud så säljer jag både hus och verksamhet, säger hon.

Annons

Nu har Lena Glimmerbeck satt ut Granliden i Storvik till försäljning. Både huset och affärsrörelsen kan köpas av den som lägger rätt bud.

– Det här är en tuff bransch och branden har kostat mycket. Det är för slitsamt, förklarar hon försäljningen.

Det var i november 2005 som Granliden senast utsattes för en mordbrand där huset rökskadades och delar av inredningen smälte, en kostsam historia för restaurangen.

Lena Glimmerbeck understryker att det måste vara rätt bud för att en försäljning ska vara aktuell. Det kommer att vara svårt för henne att skiljas från restaurangen och huset som hon har levt med så länge.

– För ett bra bud så säljer jag både hus och verksamhet. Men det måste kännas rätt och jag hoppas att köparen tar vid och fortsätter, den här restaurangen behövs för Storvik, säger hon.

Flera spekulanter har visat sitt intresse för huset och verksamheten berätta hon.

– Jag har haft vissa kontakter, men vart det leder vet jag inte ännu, säger hon.

Skulle hon inte få Granliden sålt lutar det åt att hon driver verksamheten vidare, även om bolagets årsredovisning för förra året visar att bolaget är likvidationspliktigt, det vill säga att en del av aktiekapitalet redan är förbrukat och att styrelsen därför personligen är ansvarig för verksamhetens ekonomiska utveckling.

Annons