Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Andreas Johnson klar för Sandvikens deltävling

/

(Uppdaterad 12.10) Nu har några av artisterna som ska tävla i Melodifestivalens deltävling i Sandviken utsetts. Tidare i dag gick SVT ut med att Ola skulle komma till Sandviken. Men det var fel.

Annons

SVT offentliggjorde på måndagsförmiddagen vilka artister som ska tävla var. Sex av åtta är klara för tävlingen som hålls i Göransson Arena lördag 13 februari. Enligt SVT:s hemsida skulle Ola vara en av artisterna i Sandviken, men det stämmer inte. I stället är det Eric Saade som kommer till Göransson Arena i februari.

De andra är Andra Generationen + Dogge, Andreas Johnson, Anna-Maria Espinosa, Hanna Lindblad och Kalle Moraeus med Orsa Spelmän.

De resterande två artisterna är ännu så länge hemliga. Men ett av de bidragen är webbjokern Mist som skrivit låten "Come and get me now".

Både Sandvikens kommun och lokala företag är representerade i Stockholm i samband med offentliggörandet. Däribland finns Odd Westby, projektledare för Melodifestivalen Sandviken, Daniel Kaipe, ansvarig för PR- och marknadsföring samt Vencke Yaman, projektledare för Göransson Arena.

Artisterna får särskilda Vip-kort till "vinter nära dig". Innan deltävlingen erbjuds de teknikträning i Högbo Bruks skidspår, skidlektioner i Kungsberget och en specialdesignad pulka.

De bjuds också på hemmamatch med Saik Bandy.
– Vip kan betyda många saker och i vårt fall står bokstäverna för "Vinter i Paradiset" = Sandviken, säger Odd Westby i ett pressmeddelande.
– Vår förhoppning är att pulkan ska locka till att botanisera bland allt roligt som händer i Sandviken under vintern i allmänhet och i samband med Melodifestivalen i synnerhet, säger Daniel Kaipe.


Tel. 026-27 88 16
eva.carlsdotter@arbetarbladet.se


Tel. 026-15 93 03
nina.wahlman@arbetarbladet.se

Mer läsning

Annons