Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott kan ligga bakom "Kjelle Blues" försvinnande

/
  • Nu går polisen ut med nya bilder i jakten på Kjell-Ove Andersson. Bland annat visar man hur han såg ut under midsommarafton, med cykel och röd ryggsäck.

Sökandet efter Sandvikenmusikern "Kjelle Blues" fortsätter. Nu går polisen ut med en bild på honom som togs på midsommarafton. Man utesluter inte längre att ett brott ligger bakom hans försvinnande.

Annons

Kjell-Ove "Kjelle Blues" Andersson har varit försvunnen i fyra månader. Den sista säkerställda observationen av honom ägde rum på midsommaraftonens kväll.
Polisen utesluter inte längre att ett brott ligger bakom hans försvinnande.
– Vi har förhört flera hundra människor och vi jobbar efter alla motiv vi kan hitta, säger Christer Löw, inspektör vid polisen i Gävle.


Nu väljer man att ut gå ut med en bild på "Kjelle Blues", som togs på midsommaraftonens kväll.
– Vi går ut med hans signalement den här kvällen och undrar om någon har sett hans cykel eller ryggsäck eller något av de plagg han var klädd i, säger Christer Löw, inspektör vid polisen i Gävle.


Polisen koncentrerar nu sig på vad som hände med "Kjelle Blues" på midsommarafton.
– Tiden mellan midsommarafton och de enstaka spåren från juli är för lång. Därför måste vi utgå från midsommar, säger Christer Löw.


För en dryg månad sedan intensifierade polisen sökandet efter "Kjelle Blues". Roteln för grova brott har bildat en grupp på fyra poliser som systematiskt går igenom de tips som kommit och som kommer in. Men polisen har inte kunnat bekräfta att "Kjelle Blues" har setts i livet efter midsommarafton.


Personer som såg "Kjelle Blues" på midsommaraftonens kväll eller som har sett hans tillhörigheter efter försvinnandet kan dagtid kontakta polisen på telefonnummer 026-65 50 22 eller på 026-65 52 71. Kvällstid och helger kan man kontakta polisen på telefonnummer 114 14.

Annons