Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De fixar konsert på fredag

/
  • Konsertaffischen. Evelina Lindqvist och Disa Jonsson arrangerar en akustisk konsert som projektarbete.

Evelina Lindqvist och Disa Jonsson som går tredje året på Bessemergymnasiets musikinriktning i Sandviken satsar på att arrangera en akustisk konsert som projektarbete. På fredag kväll bjuder tjejerna in till konsert.

Annons

Konserten har fri entré och kommer att hållas i Hörsalen i gamla Komvux, på Bessemergymnasiet på fredag klockan 19. Evelina Lindqvist och Disa Jonsson går på estetiska programmets musikinriktning.

Tjejerna har lagt ned över 100 timmar på sitt projektarbete.

– Förra året gjorde vi en akustisk konsert i samband med ett annat projekt och spelade tre låtar och det var jätteroligt. Så nu har vi byggt vidare på det i projektarbetet och repat in 15 låtar som vi kommer att köra, säger Evelina Lindqvist.

Tjejerna uppträder under namnet ”No Silence” och har en blandad repertoar med allt från låtar från band som Paramore, Green Day och Dixie Chicks till sångerskan Regina Spector.

– Det kommer att bli blandat, lite åt pophållet, men även lite rockaktigt. Vi gör mest covers och gör våra egna akustiska tolkningar av andras låtar. Men vi kommer även att köra en egen låt som jag har skrivit, säger Evelina Lindqvist.

Det nyöppnade fiket Konstifik kommer att sälja fika under konserten.

Mer läsning

Annons