Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det är inget fusk – allt sker på fyra dagar

Annons

Tror du allt du ser på tv? Nu gör jag det i alla fall. Efter att ha besökt inspelningen av Arga snickaren hemma hos Irina och Jonas (läs artikeln här intill), var det bara att konstatera att det faktiskt går till precis så som man sedan får se i programmet.

Det är inget fusk med tid om nu någon trodde det, utan allt sker faktiskt på bara fyra dagar och familjen blir också precis så överraskade som det ser ut på tv – ingen har fått tjuvkika innan.

Och om ni om ett par månader tittar på programmet som handlar om paret i Östanbyn och råkar få syn på en reporter från Arbetarbladet som verkar ganska så paff, så ska ni veta att det inte heller var något fejkat.

Ett rutinjobb för oss utvecklades till något mer udda när vi drogs in i tv-underhållningen och fick (försöka att) intervjua platschefen Pontus Ericsson framför kameran.

Lokaltidningen vill skriva om tv-program som vill ha med det i sitt tv-program, liksom. Bland annat fick vi gå ner för samma trappa två gånger så att det skulle komma med på band.

Pontus Ericsson, det är förresten han den excentriska och roliga smålänningen, som är med som organisatör i programmen. Han flaxade omkring i huset med oss bakom sig och var allmänt förvirrad och svårintervjuad.

Men här kommer en hemlighet: En gång när tv-kameran var någon annanstans tittade han på oss och konstaterade medlidsamt att vi egentligen inte fick några riktiga svar på frågorna vi ställde.

Så han är nog inte riktig så virrig på riktigt. Tror jag i alla fall.

Mer läsning

Annons