Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Erika Ågren får dubbla chefsjobb

/
  • dubbelchef. Erika Ågren är kommunens tekniska chef. Från och med 1 januari blir hon även vd för Sandvikens Specialfastigheter.

Erika Ågren får dubbelt chefsansvar inom Sandvikens kommunkoncern. Från och med 1 januari ska tekniska chefen också fungera som vd för Sandvikens Specialfastigheter AB, bolaget som äger och förvaltar fastigheten Göransson Arena

Annons

När Erika Ågren utsågs till kommunens nya tekniska chef i somras tackade hon nej till att samtidigt bli vd för Sandvikens Specialfastigheter, ett sidouppdrag som hennes företrädare hade haft.

– Jag ser inte att jag har utrymme för ytterligare en tjänst. Jobbet som teknisk chef är tillräckligt krävande, sade hon då.

Men nu har Erika Ågren tänkt om. Från och med 1 januari blir hon vd för fastighetsbolaget som förvaltar arenan.

– Jag tycker i och för sig fortfarande att det är tillräckligt krävande att vara teknisk chef. Men samtidigt ser jag stora samordningsvinster eftersom det är tekniska kontoret som svarar för ägandet av det övriga beståndet inom Jernvallenområdet, säger hon.

Som vd i fastighetsbolaget blir det Erika Ågrens uppgift att slutföra arbetet med att finna en slutlig lösning på arenans takproblem.

Kommer du att ligga vaken på nätterna och oroa dig över att taket ska rasa in så fort det snöar?

– Nej, det känns lugnt. Försöket med ny takduk som ska få snön att åka av ser väldigt lovande ut. Så jag tror det löser sig.

Mer läsning

Annons