Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Erika Ågren får dubbla chefsjobb

Erika Ågren blir dubbeljobbande chef inom Sandvikens kommun. Från och med 1 januari ska tekniska chefen också fungera som vd för Sandvikens Specialfastigheter AB, bolaget som äger och förvaltar fastigheten Göransson Arena

Annons

När Erika Ågren utsågs till kommunens nya tekniska chef i somras tackade hon nej till att samtidigt bli vd för Sandvikens Specialfastigheter, ett sidouppdrag som hennes företrädare hade haft.

– Jag ser inte att jag har utrymme för ytterligare en tjänst. Jobbet som teknisk chef är tillräckligt krävande, sade hon då.

Men nu har Erika Ågren uppenbarligen tänkt om. Från och med 1 januari blir hon vd för fastighetsbolaget som förvaltar arenan. Hon ersätter Ann-Katrin Sundelius, som just nu är tillförordnad vd.

– På kort sikt ska vi komma tillrätta med de byggtekniska problemen kring taket. I framtiden gäller det att fortsätta utveckla fastighetens förutsättningar för verksamhet som möter medborgarnas förväntningar och ägardirektiven från stiftelserna, säger Erika Ågren i ett pressmeddelande.

Mer läsning

Annons