Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fina fynd på megaloppisen

/
  • fyndade. En glad fyndare var Rasmus Hemph från Sandviken. Nöjdast var han över mattermosen som han hittade för 35 kronor.
  • egenodlade växter. Gerd Willmer från Hofors och Angelis Dilén från Torsåker sålde växter som Angelis odlat. Och mest sålda blev tomatplantorna.
  • fick grejer kvar. För Lars Danerhag blev inte allt sålt men väldigt mycket av de som han och hans fru Inger hade plockat med sig från Leksand.  Det är tredje året som de kommer till Göransson Arena och nästa år är de där igen.
  • sista minuten. In i det sista fyndades det i arenan.
  • sålde banrartiklar. Annica Hedberg från Sandviken sålde iväg barnsaker som hennes 6-åring växt ur. Vinsten blev ett par hundrakronor. ”Han kommer att få det mesta av behållningen”, säger hon.

Skor, växter och en mattermos. Gårdagens Megaloppis på Göransson Arena var ett bevis på att det mesta kunde säljas.

Annons

8000 kvadratmeter fanns att utnyttja men bara ett 50-tal bord stod uppställda under gårdagens Megaloppis i Göransson Arena i Sandviken.

Enligt försäljarna själva kom många besökare runt lunchtid för att sedan mattas av mot eftermiddagen.

– Det har varit bra försäljning tycker jag, säger Lars Danerhag, som tillsammans med sin fru Inger har åkt från Leksand för att sälja gamla saker från 50- och 60-talet.

Redan någon timme innan Megaloppisen stängde var det många försäljare som sålt slut och ville åka hem, medan andra gav upp av värmen.

Men några tappra försäljare och besökare fanns ändå kvar. För shopparen Rasmus Hemph blev det sista klippet för dagen boken ”Titta får du se”, en barnbok för 5 kronor som han 1-åring skulle få.

Köpet som han var mest nöjd med grävde han fram ur väskan och visade upp.

– En mattermos! Den är jättesnygg, säger han.

Får den följa med till jobbet på måndag?

– Njaa... Den är mest fin, den får förfina köket hemma istället, säger Rasmus Hemph.

Mer läsning

Annons