Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fyra greps för narkotikabrott i Sandviken

En 33-årig Sandvikenbo sitter anhållen misstänkt bland annat för narkotikabrott. Han greps tillsammans med tre andra personer när polisen i torsdags stoppade bilen de färdades i. Både i bilen och i 33-åringens lägenhet hittades narkotika.

Annons

På torsdagskvällen strax efter klockan tio stoppade polisen en bil på Barrsätravägen mitt emot badhuset i Sandviken. I bilen satt tre personer, två män och en kvinna, och när bilen körde in på en parkeringsficka anslöt ytterligare en man.

Den 33-åriga föraren försökte springa från platsen när polisen gick fram till bilen. Han blev dock snabbt stoppad och fick handfängsel medan ytterliga en polispatrull tillkallades som förstärkning.

Männen och kvinnan visade samtliga tydliga tecken på att vara narkotikapåverkade. En husrannsakan genomfördes i bilen och en tygpåse med misstänk narkotika påträffades. Även bredvid bilen, vid motorhuven, hittades två påsar med pulver. Förmodligen hade gärningsmännen försökt att göra sig av med påsarna när polispatrullen kom till platsen.

Ytterligare en husrannsakan genomfördes i en lägenhet på Nya Bruket dit den 33-åriga föraren hade nyckel. Där hittade polisen ett skrin som innehöll vitt pulver.

Alla fyra, som är mellan 26 och 33 år gamla, greps för narkotikabrott, men tre är nu frigivna. Den som har blivit anhållen är föraren som även misstänks för olovlig körning, då han saknade körkort, samt drograttfylleri.

Mer läsning

Annons