Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Granting utlovar ordning och reda på Julgalan i Sandviken

/

På fredag går årets största musikevent i Sandviken av stapeln. 6000 personer väntas då gästa Göransson arena för att se Julgalan.

Annons

Det har riktats kraftig kritik mot Julgalan som anordnats i både Helsingborg och Västerås. Bland annat efter att biljettinnehavare fått köa i timtals och när de väl kom in inte fick sin förbeställda mat. Julgalan Stockholm AB har polisanmälts efter dessa händelser.

Trots detta är Göransson arenas vd, Fredrik Granting, lugn inför fredagens baluns i Sandviken.

– Det är skittråkigt det som hänt. Vi kör Julgalan för femte året i Sandviken och eftersom vi har ett annat arbetssätt med fasta rutiner där vi äger hela processen så kommer det nog gå bra, säger han.

Läs också: De kommer till Julgalan i Sandviken

Så ni kommer kunna undvika kökaos på fredag?

– Det kommer 6000 personer på fredag, men vi har rutiner för hur vi ska jobba när det kommer så mycket folk. Det är klart att något oförutsett kan hända, men vi har blivit bättre och smidigare på att ta hålla Julgalan för varje år som går.

Kommer du själv att vara på plats?

– Ja, det är vi alla. Det är det största eventet på hela året. Vi måste vara på tårna då. Jag ska se till att flödena fungerar, att vi upprätthåller säkerheten och att folk kommer till sina platser.

Läs också: Julgalan polisanmäls för bedrägeri – publiken stoppades i dörrarna

Mer läsning

Annons