Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå där Stefan Hedin...

...före detta kommunalråd i Sandviken som på måndagen valdes in som ordinarie ledamot i Storsjöns fiskevårdsområdesförenings styrelse.

Annons

– Jag har alltid tyckt om, och tycker fortfarande mycket om Storsjön. Det är viktigt att få in lite mer allmänna intressen i arbetet med området än just fiskeintresset. Jag är friluftsmänniska i första hand, har stuga på en ö i Storsjön och är mycket på Storsjön både sommar- och vintertid. Storsjön betyder rekreation och avslappning för mig.

– Jag har lite erfarenhet av föreningar och styrelsearbete, som kan komma till användning. Och det är en lite kul grej. När man var kommunstyrelseordförande kunde man inte vara med i föreningar, man måste antingen vara med i alla eller ingen och då valde jag förstås ingen. Men nu kan man ta på sig ett sådant här litet styrelseuppdrag.

– Nej nej! Det här är en fiskevårdsförening. Det handlar bara om att jag engagerar mig för Storsjön.

Ytterligare två nya ledamöter valdes in i Storsjöns fiskevårdsområdesförenings styrelse på måndagskvällen. Lotta Zetterlund från Storvik, ombudsman på LRF, och Peter Larsson från Årsunda. Sami Heino från Sandviken blev nyvald suppleant.

Mer läsning

Annons