Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kräftskiva i Stensätra slutade med misshandel i bastun

Annons

Gammalt groll mellan grannar fick en fest att spåra ur under natten mot söndag. Tumult uppstod i den gemensamma bastun och en 36-årig man knuffades mot värmeaggregatet. Då klippte han till sin granne och är nu misstänkt för misshandel.

En bostadsförening i Stensätra hade kräftskiva på lördagskvällen. Alla grannar kom inte lika väl överens och med alkohol inblandat blev det tumultartat framåt natten.

I den gemensamma bastun började några män bråka vid ett-tiden. En 36-årig man blev knuffad mot bastuaggregatet och brände sig. Då blev han så arg att han klippte till sin 31-årige granne.

Mannen, som var kraftigt berusad, greps sedan av polisen. Han kunde inte höras förrän på söndagen.

Då hade han blivit anhållen men släpptes på fri fot efter att alla inblandade hade lämnat sina vittnesuppgifter. 36-åringen är misstänkt för misshandel av normalgraden.

Först trodde polisen att en annan granne kunde ha blivit knivskuren. En 40-årig man hade blivit rispad av något vasst men under söndagen kunde man konstatera att skadan uppstått i det allmänna tumultet. Ingen är misstänkt för att ha skadat honom.

Annons