Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvinna knivhögg man

En 47-årig kvinna greps tidigt på måndagsmorgonen, misstänkt för att ha knivhuggit en man.

Annons

Det var vid femtiden på måndagsmorgonen som ett larm kom om en man som knivskurits på en fest i ett samhälle utanför Sandviken. Både polis och ambulans larmades ut till lägenheten.

Där fanns en 51-årig man som knivhuggits flera gånger i kroppen.
Han fördes i ambulans till sjukhuset, där han vårdades under måndagen. Skadorna är inte livshotande och en rättsläkare kommer nu att titta närmare på skadorna inför ett eventuellt åtal.

Greps och anhölls på plats
En 47-årig kvinna som fanns i lägenheten greps på plats av patrullen och anhölls på måndagsförmiddagen av åklagaren Michael Dahlberg misstänkt för dråpförsök.
– Vi har inte kunnat höra henne eftersom inte vill prata med oss utan försvarare, säger Dahlberg.

Inledningsvis ska hon dock ha nekat till anklagelserna. Upprinnelsen till dråpförsöket vill polisen inte närmare gå in på mer än att paret, som är bekanta med varandra, blivit osams i samband med en fest där det förekommit mycket alkohol. Båda var berusade.
Så sent om i november dömdes den 47-åriga kvinnan till villkorlig dom och dagsböter efter att ha slagit en flaska i huvudet och mot kroppen på en 62-årig man från Dalarna när de var ute och åkte bil. Mannen fick skador på både huvudet och kroppen.

Tingsrätten konstaterar i sin dom att det finns anledning att se allvarligt på händelsen.

Mer läsning

Annons