Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Madelene söker kärleken i tv

/
  • TUR I KÄRLEK? Madelene Broman från Sandviken är med i slutcastingen på TV3:s program
  • SÖKER KÄRLEKEN. Madelene Broman som har butiken Blomster rum i Sandviken är med i TV3:s program

Madelene Broman från Sandviken är med i slutcastingen för TV3:s program "Ensam mamma söker".
– Jag hoppas att jag ska få träffa kärleken och det här blir som en levande kontaktannons, säger hon.

Annons

Med början i dag och ungefär tre veckor framåt kommer Madelene Broman att synas i tv-rutan. I en minutlång trailer inspelad hemma hos henne, på hennes jobb på Blomster rum i Sandvikens centrum och i Högbo Bruk berättar hon om sig själv.

– De var här och filmade i sex timmar förra söndagen. De ska visa delar av mitt liv, vem jag är och vad jag söker, säger hon.

Från början var ansökningen bara en roligt grej och chansen att hon skulle bli en av sex utvalda såg hon som minimal. Men nu ser Madelene Broman tv-programmet som en ärlig chans att träffa rätt man.

– Jag söker en kärlek som jag kan dela livet med. Någon som kan få mig att skratta.

Av de sex ensamma mammor som valts ut till slutcasting är det bara tre som kommer att få vara med i själva programmet - de tre som får mest beundrarpost den period som trailern visas.

– Jag ser det här som en chans att träffa mycket folk och dejta många killar. De mammor som blir utvalda till programmet får träffa elva killar på en festkväll och sedan välja ut sju av dem som ska komma och bo hemma hos dig.

Att släppa in tv och eventuellt sju okända män i sitt hem har Madelene Broman inga problem med.

– Jag är ganska öppen av mig och jag har bestämt mig för att bjuda på mig själv. Går du in i något sådant här måste du göra det helhjärtat.

Mer läsning

Annons