Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Murren" åkte ur Mästarnas Mästare

/

Skutskärssonen och bandylegendaren Magnus Muhrén slogs ut i söndagens gruppfinal av "Mästarnas Mästare".

Annons

Se Magnus Muhréns minnesvideo här.

Björn Lind och Danijela Rundqvist får representera Grupp 1 i semifinalen av "Mästarnas mästare".

– Nu är det final, final med stort f. Eller med stort g, det är ju gruppfinal, konstaterade kanotisten Anna Olsson i inledningen av programmet.

Men trots att hon var laddad inför tävlingarna blev hon den första att elimineras ur programmet, efter tre olika deltävlingar.

Efter söndagens gruppfinal för Grupp 1 är det, i nästa veckas avsnitt, dags för Grupp 2 att anlända till Sicilien och "Mästarnas mästare".

"Nu dör jag"

Avsnittets första tävling gick ut på att plocka och pressa citroner. Därefter skulle deltagarna hoppa hoprep och att kasta prick.

Anna var snabbast klar med hopprepshoppen, men hade problem med att pricka rätt. Hon kom sist i tävlingen och Magnus Muhrén tog hem vinsten. När se sedan skulle rulla tunga bollar upp för en backe var det Magnus som fick problem.

– Jag kände bara "nu dör jag, det här kommer inte att funka", sade han efter tävlingen.

Trots att Magnus kom sist var det Anna som hade de totalt lägsta poängen och tvingades därför lämna tävlingen.

– Det känns surt att åka ut, sade hon.

Seger i nattduellen

Björn Lind samlade ihop flest poäng genom de tre tävlingarna och blev därmed direktkvalificerad till seminfinalen.

Skridskoåkarna Magnus Muhrén och Danijela Rundqvist fick göra upp i en duell. Eftersom bandyspelaren Magnus hade samlat ihop flest poäng fick han välja gren och tvärtemot vad ishockeyspelaren Danijela hade hoppats valde han att tävla i balans. Ändå var det hon som gick segrande ur den mycket jämna duellen.

I nästa veckas avsnitt anländer Grupp 2 till italienska Sicilien, genom fyra avsnitt får vi följa deltagarnas kamp mot varandra och den 24 maj är det dags för Danijela och Björn att möta de två segrarna från Grupp 2 i årets semifinal.

Matilda Kvarnström Lantz/TT

Mer läsning

Annons