Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rymlingen har hittat hem igen

/
  • BOSSE ÄR HEMMA IGEN. Katten Bosse var iväg på äventyr två månader, men nu har han hittat hem igen.

Katten Bosse försvann från sitt hem i Bro i Storvik för två månader sedan. Ägaren Simone Stenberg trodde aldrig att hon skulle återse sin fyrfota vän. Men ödet ville något annat.

– Plötsligt satt han bara där på trappen som att inget hade hänt, säger Simone Stenberg.

Annons

Bosse, 3 år, försvann från hemmet 21 juni. När han inte kom tillbaka på några dagar började ägaren Simone bli väldigt orolig.

– Bosse brukar sticka iväg några enstaka dagar på äventyr, för att fånga råttor eller gå på upptäcktsfärd, men då brukar han hålla sig i närheten av hemmet, säger Simone Stenberg.

Men när han inte hade kommit tillbaka på flera dagar gick Simone ut med både annonser i tidningarna och frågade grannar om de sett honom.

– Några hörde av sig och sa att de sett en röd katt, men när jag skulle köra dit för att se om det var han var han ju inte där, säger Simone.

Men så en sen kväll i veckan hände det. Simone gick ut för att ropa på Bosse som hon gjort ända sedan han försvann.

– Han kom inte fram när jag ropade på honom, men när jag gick in igen hörde jag ett mjao. Jag öppnade dörren och där satt han. Han trippade in i huset som om inget hänt. Det blev mycket tårar när jag såg honom. Jag är otroligt glad för att han är tillbaka igen, säger Solveigsäger Solveig överlycklig.

Mer läsning

Annons