Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Telefonledning smälte efter brand – nu får han hjälp av Telia

/
  • Bertil Dahlberg har sedan ladubranden varit utan fast telefoni och var i kontakt med Telia i måndags som då inte hade något besked. På torsdagen meddelade de dock att problemet ska vara löst senast på måndag.
  • En hel lada brann ned och polisen tror att orsaken kan vara en gasolexplosion.

I lördags brann en lada ner i Järbo som gjorde att telefonin försvann för de boende. Bertil Dahlberg uppmärksammade Telia om problemet som nu lovat åtgärda problemet.
– Det ringde en och bad om ursäkt och sa att det skulle vara åtgärdat senast på måndag, säger Bertil Dahlberg.

Annons

LÄS OCKSÅ: Telefonledningen smältes i branden: "Jag kommer att kräva ersättning"

På onsdagen träffade Arbetarbladet Bertil Dahlberg som bor i Järbo och som inte hade någon fast telefoni efter ladubranden i Järbo i lördags då eldflammorna förstörde en ledning.

Han får sin telefoni från Telia och ringde dit redan i måndags men fick till svar att de skulle återkomma men när Arbetarbladet talade med företagets presstjänst på onsdagen hittade de dock ingen felanmälan i deras system.

LÄS OCKSÅ: Ladugård i lågor i Järbo

På torsdagen hörde dock Telia av sig till Bertil Dahlberg.

– Det ringde en och bad om ursäkt och sa att det skulle vara åtgärdat senast på måndag, säger han.

Han kommer också att bli kompenserad för tiden han varit utan fast telefoni och han är glad över att ha fått en prognos på när problemet kan vara löst.

– Det hade missats lite i konversationen för jag ringde i måndags och sa till men de hade missat det då men det är sånt som händer, säger Bertil Dahlberg.

LÄS OCKSÅ: Explosion kan vara orsaken

Mer läsning

Annons