Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tidigare kommentarer

Annons


Vad var det jag sa! Jag visste det! Men det kom tidigt i det här fallet. Den första VD´n i alla sådana här "projekt" brukar alltid få bli en syndabock. För det måste väl alla ändå förstå att det är styrelsen som styr. Men styrelsen brukar ju inte vilja ta ansvar, då är det bra att ha en VD att sparka! Sen kan det ju naturligtvis vara så att hon har varit osamarbetsvillig och inte följt direktiv. Men då tycker jag att vi skattebetalare borde få den informationen! Lägg korten på bordet Sandvikens Kommun, det här är alldeles för stort för att mygla undan!


Jag tror att det är för dålig program i arenan det går inte bara ha melodifestivalen,det måste in med mera program som ger mera intäkter åt arenan,det måste vara program som fylls med folk i arenan,Jag har ett förslag som kan ge arenan mer program, SÄTT IN INGVAR DUNKER ,som är duktig att ordna artister.


Har inte detta hänt Maya en gång förut? Om jag inte är helt fel ute, så va det på samma sätt hon gick från kommunchef i Ockelbo


Jag tänker att det finns och har funnits flera MANLIGA personer med chefstatus i kommunen med dålig ledarstil som INTE fått sparken. Och det borde ju vara lika självklart att sparka även dem och kanske även kräva ansvar för de avtal och annat de gjort genom åren. Och vad händer med Arenan? Vem ansvarar för att den blir funktionsduglig så man inte behöver frysa där inne när man är på kurs t.ex. och att den drar in mer pengar?


Utmärkt förslag, kp!!! Ingemar Dunker skulle bli en utmärkt VD för Arenan. Han har ALLT som fodras: branch- o evemangskunskap, pondus, lokalkännedom och ett stort, stort Sandviken- och musikhjärta.


ja tror vi har en egen "Micael Bindefeld" i stan enligt "kp", men vi lever faktiskt i 2000 talet. måste va bättre å satsa på artister som riktar sig till en bredare publik.
Å som inte finte företagen i denna region är med å "sponsrar".

Ingvar ? hmm
Tänk om alla förlust gubbar i Kommunen kunnat avsatts i sådan fart, då hade Sandviken varit en stad byggd på guldpelare. Men nu var det en kvinna och då blev det mycket enklare.


Varför tog man inte referenser från tidigare arbetsgivare exempelvis Ockelbo Kommun? Vi vanliga dödliga får ju lämna sådana när vi söker nytt jobb. Då hade ni fått vetat en hel del och kanske valt att inte anställa. Dags att titta utanför den "inre kretsen"? Monica Jacobsson med bihang! Bara för att man suttit på en post behöver det inte betyda att man skött denna särskilt väl. Jag tycker främst att ledningen misskött sitt arbete, hade ni varit kompetenta och orkat engagera er hade ni inte suttit i sitsen ni sitter idag dvs bränna våra skattepengar!


Jag är så trött på dessa självgoda politiker som tror att de kan göra som de vill utan att ge någon förklaring till dina ageranden. Politiker gör även de en massa dumheter och sedan står de i ett hörn och snyftar när drevet går efter dem. Själva kan de inte förstå varför politikerföraktet växer och valdeltagandet går ner. Vi saknar helt enkelt förtroende för er oxå!


Helt sanslöst att Maya blir sparkad!

Någon skrev ngt i stil med att nu kanske arenan kan bli mer för folket.
Det är väl det Maya sett till för längesen??? Det är ingen j-vla bandyarena,
det är en MULTIARENA där Maya till och med sett till att det blir rally!

Och nu ska Bo Eriksson, en gammal folkskolelärare ta över, om än bara
för ett tag.. Herregud...

Börjar bli riktigt trött på den här vänstervridna kommunen!

Det fattas obegripliga beslut var och varannan dag.

Och innan någon kommenterar det jag skrivit; Nej, jag känner inte Maya,
har aldrig träffat Maya, och har bara varit på arenan när det var Hem och
hälsomässa där. Tack.

Annons