Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Två män rånade och misshandlade av fem okända män i Storvik

Annons

Två män, 28 och 46 år, blev natten till i går misshandlade i Storvik. De hade precis kommit ut från restaurang Granliden när de blev påhoppade av fem okända gärningsmän.

46-åringen blev stampad i huvudet när han låg ner och dessutom rånad på sin plånbok.

Händelsen inträffade på Majorsgatan i Storvik strax innan klockan två natten mot tisdag.

28-åringen och 46-åringen var på väg hem när de blev attackerade av gäng på fem personer. Först fick 28-åringen ta emot flera knytnävsslag. När de sedan gav sig på 46-åringen försökte den yngre mannen att gå emellan och fick då ännu mer stryk.

Han lyckades dock inte förhindra ytterligare misshandel av 46-åringen. Denne blev slagen till marken och sparkad i ansiktet och stampad på i huvudet när han låg ner så att hans läpp spräcktes och han blödde ur munnen och näsan.

Av gärningsmännen ska två ha varit mer aktiva i misshandeln. Alla fem avvek sedan springande från platsen. Efter att de försvunnit upptäckte 46-åringen att han blivit av med sin plånbok innehållandes 3 500 kronor.

Polisen rubricerar därför det hela både som rån och misshandel.

Männen har beskrivit personerna som attackerade dem som kraftigt byggda, men eftersom de hade luvor eller kepsar på sig fick de ingen uppfattning om deras ålder.

Mer läsning

Annons