Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Var det ”Kjelle Blues” cykel som låg i skogen?

/

I kvällens Efterlyst på TV3 kommer nya uppgifter fram om en blå mountainbike som kan ha tillhört ”Kjelle Blues”.


Nu vädjar polisen om tips för att lösa det mystiska försvinnandet.

Annons

För tredje gången på bara några veckor tar Efterlyst upp ett kriminalfall i Gästrikland.

Bingorånet i Sandviken, som sändes tidigare, är löst medan fallet med den 31-årige Ockelbobo som kidnappades och torterades fortfarande ligger på polisens bord.

Olöst är också Kjell-Ove ”Kjelle Blues” Anderssons försvinnande. Han sågs senast i livet i Sandviken vid 20-tiden på midsommarafton.

Polisen går nu ut med nya uppgifter om en blå mountainbike som sågs liggande i skogen intill Säljansvägen, några hundra meter från Trebo konferensanläggning.

Cykeln försvann därifrån och polisen vill därför komma i kontakt med den eller de personer som hittat eller flyttat på den för att försöka ta reda på om det var ”Kjelle Blues” blå mountainbike som han hade på midsommarafton och som han leder bredvid sig på bilden här intill.

Vad polisen med exakthet vet är att den försvunne 44-åringen av en slump träffade på några bekanta i backen upp mellan Sandvikporten och Sandviks huvudkontor. Då var klockan 19.20 på midsommaraftonskvällen. Då togs bilderna på honom. Efter det skildes de åt och ”Kjelle Blues” sågs senare på den adress på Mossvägen där 46-åringen, som misstänks för människorov, bor.

Då var klockan 20.20. Efter det har ingen sett honom.

– Det har gått lång tid och vi har inget spår efter Kjell-Ove. Därför känns det som om något allvarligt kan ha hänt honom, säger Christer Löw på polisens enhet för grova brott i tv-inslaget.

Mer läsning

Annons