Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sandviks informationschef tillbakavisar uttalande om Sandviks aktie

Sandviks informationschef Anders Wallin tillbakavisar att han avrådde från köp av Sandviks aktie under torsdagens frukostmöte hos Företagarna i Sandviken.

Han menar att det var en personlig uppfattning om aktiemarknaden.

I fredagens tidning berättade Arbetarbladet att Sandviks informationschef Anders Wallin avrådde från köp av Sandviks aktie under ett frukostmöte hos Företagarna i Sandviken på torsdagen.

Anders Wallin hävdar nu bestämt att det inte var ett svar på frågan om Sandvikaktiens värde.

– När jag fick frågan om det är köpläge svarade jag att jag inte ger några rekommendationer om aktien, säger han.

Enligt Anders Wallin kom diskussionen sedan in på aktiemarknaden i allmänhet.

– Då sa jag att osäkerheten fortfarande är stor och att jag inte köper aktier personligen, jag ska lägga mina pengar på annat.

Men bilden om vad Anders Wallin svarade under frukostmötet är inte entydig. Några mötesdeltagare fick uppfattningen att han personligen inte skulle lägga pengar på Sandvikaktier i dagsläget och därför uppfattades uttalandet som anmärkningsvärt.

Under mötet sa Anders Wallin ”att han skulle sitta på fingrarna ett tag till” om han vore i mötesdeltagarnas kläder.

– Nej, jag kan inte kommentera om den har rätt pris, jag skulle överhuvudtaget inte kommentera aktien, säger Anders Wallin.