Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Seger för Hofors hemma mot Huge

Annons

Det blev uddamålsseger för hemmalaget Hofors i matchen mot Huge på Stålringen. Laget vann onsdagens match i division 4 Gestrikland herr i fotboll med 3–2 (2–2).

Huges tränare Adam Adla tyckte så här om matchen:

– 2-2 i paus och en jämn match där båda lagen hade sina perioder i matchen. Hofors har medvetet mer bollinnehav från vår sida och dem får två chanser att sikta in sig i lugn och ro med två distansskott utanför straffområdet som blir matchavgörande. Vi blir för passiva i dessa två situationerna och då blir man straffad. Annars tycker jag att vi är laget som var mycket farligare offensivt och hade mycket chanser på våra fasta situationer samt i djupledsspelet. Ibland släpper det inte, ibland funkar det inte och idag hade vi inte turen med oss.

Jesper Henriksson, Fawad Mohammadi och Fahad Ali Shariff blev målskyttarna för Hofors, medan Haydar Hamiid och Marcus Sundberg gjorde Huges mål.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Hofors på femte plats och Huge på åttonde plats.

Fredag 2 augusti 19.00 spelar Hofors borta mot Norrsundet. Huge möter Forsbacka hemma på Kastvallen tisdag 6 augusti 19.00.