Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brynäsbloggaren: Det är klart att inte Brynäs kan slå Skellefteå

Annons

Det är klart att inte Brynäs kan vinna över Skellefteå i ishockey. Det säger sig självt. Det är bara naivt att tror någonting annat. Eller?

Spelarna man ska möta är spelare som drömmer om framgång, titlar och om att bli matchhjälte. Dom är ungefär lika stora, tjänar några kronor mer, har större förväntningar på sig och har vilat några extra dagar. Det är ovanligt skickliga spelare, men fortfarande bara hockeyspelare.

I matcherna mot Färjestad satte jag mina förhoppningar till att Brynäs tredje- och fjärdeformationer skulle vinna matcherna åt Brynäs. Den förhoppningen är inte lika stark i de kommande matcherna.

Nu kommer det istället att handla om att behålla farten, men att vara extremt noggrann i spelformerna med udda antalet spelarna på isen. Fem mot fem är Skellefteå starkare, men kanske kan Brynäs vinna någon match ändå. Däremot kan Brynäs vinna fler matcher om man lyckas överprestera i spelet med en man mer eller mindre på isen.

Det är klart att inte Brynäs kan vinna över Skellefteå i ishockey. Det säger sig självt. Det är bara naivt att tror någonting annat. Eller?

Tre saker inför kvartsfinal I mot Skellefteå

Nu måste Starkbaum stå på huvudet, vara en levande vägg, vara frälsaren. Nu Gävlar.

Nu måste Brynäs överprestera. Nu Gävlar.

Nu ska drömmar krossas. Frågan är; vems dröm? Nu Gävlar.

Mer läsning

Annons