Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klart: Johan Alcén stannar i Brynäs: "Bidrar väldigt mycket till både laget och klubben"

Johan Alcén är klar för ytterligare en säsong i Brynäs IF.
– Han är gedigen i sitt arbete och ger alltid hundra procent, det kommer vi att ha stor nytta av i vinter, säger Thomas "Bulan" Berglund till klubbens hemsida.

Annons

Läs också: Brynäs sportchef sitter inte nöjd: "Minst en spelare till blir det – med stor säkerhet två"

Johan Alcén har hela tiden funnits med och tränat med laget under försäsongen. Under fredagen meddelade Brynäs IF att Alcén stannar i klubben ytterligare en säsong.

– Johan är en laglojal och nyttig hockeyarbetare. Han får kanske inte de stora rubrikerna, men han bidrar väldigt mycket till både laget och klubben på ett mycket positivt sätt, säger Stefan Bengtzén till klubbens hemsida.

Johan Alcén stannar i Brynäs IF.

TV: Här är Brynäsvärvningens kaxiga hälsning till förra klubben

Alcén återvände till Brynäs under fjolåret efter allsvenskt spel med Mora IK och tränaren Thomas "Bulan" Berglund är nöjd över att den 28-årige forwarden nu fortsätter ytterligare en säsong i Brynäs.

– Johan jobbar alltid hårt för laget och han var en av de bidragande orsakerna till att vi låg i topp i box play-ligan i år. Han är gedigen i sitt arbete och ger alltid hundra procent, det kommer vi att ha stor nytta av i vinter, säger Thomas ”Bulan” Berglund till Brynäs hemsida.

Läs också: Han kan bli Brynäs Mr X: "Det är en spelare för förstakedjan"

Mer läsning

Annons