Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skate it

Skate it
(EA)
Ålder: 7+
Format: Wii

Annons

EAs skateboardsuccé släpps i en specialversion för Wii och bjuder på annorlunda kontrollösningar: Du kan antingen styra med handkontrollen som en miniskateboard eller kontrollera brädan med hjälp av balansbrädan från Wii-fit.

Det sistnämnda alternativet lär få det att vattnas i munnen på riktiga skejtare. Att glida fram med balansbrädans hjälp är förmodligen det närmaste riktig brädåkning man kan komma i ett spel. Men med realismen kommer också en del spelmekaniska problem. Det blir på tok för svårt för att kännas riktigt kul. Brädan svänger lätt för mycket och det gör det svårt att orientera sig. Att vända sin figur åt rätt håll blir snart ett närmast oöverstigligt problem.

Visst går det att ha skoj med "Skate it", men man ska vara medveten om att det är en onödigt svårtuggad upplevelse på grund av bristerna i kontrollerna.