Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skolan handlar i första hand om utbildning

Annons

För oss och inte så mycket byggnader i vissa orter.
Utbildning för att berika livet som helhet är de vi menar med entreprenörskola. Som inte alls behöver innebära att alla elever ska bli egen företagare men de ska lära sig och rusta sig för livet. De ska själva förstå värdet av att själva kunna förkovra sig med färdigheter, kunskaper och information som hanteras och processas i deras medvetande för att just berika livet.
Vi vet att kunskap struktureras i medvetandet och medvetande - så som en behållare för kunskap och information - måste få växa så att eleverna kan processa de nyförvärvade kunskaperna och erfarenheterna till kreativa nya idéer.
Elevhälsans roll som ansvariga för medvetande utveckling läs självförtroende, -tillit -känsla och -förverkligande. Politiska ledningen och förvaltningsledningen måste vara solklar med styrdokument för elevhälsan på dessa punkt så att elevhälsan får sitt uppdrag glasklart! Det är primära steget i kunskapslinjen. Just avseende skärpningar i kommande skollagen ang. elevhälsan har vi Moderater från Nordanstig varit på drivande vilket vi är stolta över och glada över att ha vart med och påkallat uppmärksamheten på i bristerna ang elevhälsa.
Skollagen nu styrs upp avseende elevhälsan. Medel 650 miljoner till skjuts (ca 750 nya medarbetare) i elevhälsan i hela landet.
Börja med skolan - kunskapslinjen föregår i de lång perspektivet arbetslinjen. För utan unga vuxna som har en gångbar utbildning på arbetsmarknaden håller ingen arbetslinjen i längden.
Vi vill även verka för ett fördjupat samarbete mellan näringslivet och skolan som helhet. Både lärare och elever bör få förståelse i företagandets villkor. Därmed är utbildnings politiken från för- och grundskola viktigt för oss och jobben.
Skillnaden mellan ett G och ett IG är inte bara en bokstav! Fullständiga färdigheter i de utökade basämnen för att inte bara komma in på gymnasiet utan även klara sig genom det också.
Vi vill understryka ”skapande skola” där olika kulturformer som teater dans konst & museiverksamhet är viktiga för oss.
Rösta på Moderaterna!


Per A. Nordgren barnläkare

kandiderar till Riksdagen

Mer läsning

Annons