Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Skolmaten måste bli bättre"

Jag som elev anser att vi behöver bra mat för att vi ska klara hela dagen. Det blir jobbigt när man får dålig mat på de dagarna man går längst. Skolmaten måste bli bättre för att vi ska klara skoldagarna, kunna arbeta och få ett bra betyg.

En dag i veckan går vi till halv fyra och får oftast fiskgratäng som inte uppskattas av alla. Det händer då att man går till Ica och köper till exempel en choklad och cola och det är inte de ultimata för att kunna koncentrera sig.

Om vi inte får bra mat, kommer vi inte kunna prestera lika bra och får i längden ett sämre betyg. Det är extra viktigt i tonåren då vi behöver mat för att vi ska kunna utvecklas. Det finns tillfällen där maten smakar bra men det är inte ofta. När det väl är god mat så tar maten slut snabbare och då finns det inte lika mycket mat till eleverna som har mattid senare än andra.

Skolan borde lyssna på elevernas tips på olika maträtter så att vi kan äta och i längden få ett bra betyg.

Anonym

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare