Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dags att åtgärda matintaget

/

Sandvikenmusikern Ingemar Dunker har bestämt sig för att gå ner i vikt för att klara av att åka Halvvasan nästa år. Han har startat Facebookgruppen "Musikantens resa till Halvvasan 2016" som vi publicerar utdrag från här i Arbetarbladet.

Annons

9 april

Nygaddat så jag får inte vara i bassängen på två veckor, får hitta andra träningsformer, ska bli kul.

12 april

Varit i Stockholm å käkat, handlat med mera. Nu är det bara att fortsätta med träningen. Kosten har fungerat även när man äter på restaurang.

Passade på att köpa en t-shirt av en polare, det är XXL, när hade jag en sån sist? En ny morot att titta på då å då. När jag kan ha den här så har man nog nått ända fram. Sööörööö.

13 april

I dag börjar träningen på badhuset igen, blir nog cykling i dag.

14 april

50 minuter avklarat + frukosten. När man äter så här kopiösa mängder med grönsaker så funderar jag på att öppna konto på AGA. Gaser, sa flickan.

15 april

Ännu ett pass avklarat, känns toppen. Dagens lunch en hårdsurbrödsmacka med tre skivor ost, bladspenat, tre små tomater och en köttfärsbiff i små bitar med lite ketchup å svartpeppar. Vatten å ett äpple.

16 april

I dag vilodag... trött

17 april

Stenhårt på badhuset. Dagens lunch gul lök, champinjoner, paprika, passerade tomater, lite köttfärs, tabasco, sallad, surdegsfralla, vatten. Sööörööö.

19 april

Ja då känner man att viktnedgången har avstannat helt...kanske. Tränar sex dagar i veckan, hårdkörning i bassängen och har då lagt till lite mat som man då kan göra. Tyvärr så har det nog blivit lite för mycket TILL... Men nu är jag tillbaka i stan efter en liten sväng till Karlstad i går med In Orbit (i turnésvängen gäller det att hitta en bra nivå på matintaget). Så i väg till badhuset å börja med menyerna igen från viktväktarna. Det är bra att sånt här händer för då vet man var gränsen går med extra mat. Vägning på tisdag... jag ska klara detta, hej hej.

20 april

Har väl aldrig svettas så mycket som i dag på badhuset, vilket mördarpass det blev. Dagens lunch två tunna surbrödsskivor med tomater och gurka. En skivad gul lök med skivade champinjoner stekta med några stavar 10-procentig ost, fem italienska köttbullar, ett stekt ägg, tabasco, svartpeppar. en tsk chilisås, vatten, å titta på nya Hobbit.

21 april

Jag hade på känn att jag skulle ha lagt på mej några kilo tills i dag. Svårt att hålla matlinjen på turné så jag blev extra glad när vågen visade 1,1 kilo minus. 13,1 kilo mindre Dunker. Nu blir det till att åtgärda matintaget och fortsätta med träningen så blir det bra ska ni se. Yiiipeee!

22 april

Två hårda surdegsmackor med bladspenat, rostbiff, ost, tomater, gurka, svartpeppar, två stekta ägg, en pint med vatten å en Led Zeppelin mugg med riktigt kaffe... Badhuset klockan 11.30. Hejåhå.

Mer läsning

Annons