Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Familjenytt 1 augusti

/

Annons

 

Sofia Gustafsson

, Söderfors

 

 

Linnea Larsson

, Gävle, ska börja andra året på samhällsvetenskapliga programmet med inriktning samhällsvetenskap, på Vasaskolan. På fritiden umgås hon med sin familj och sina vänner, läser böcker för att bli smartare, flåsar på Friskis och Svettis och i motionsspåret i strävan efter buns of steel och är engagerad i en av Vasaskolans elevföreningar, KGF Runa. Hon kollar ibland på film eller TV för en stunds avkoppling från den annars ganska hektiska vardagen. Hennes framtidsplaner är att bli en fullfjädrad internationell livsnjutare som påverkar, gör skillnad och får människor att må bra.

 

 

Pelle Danielsson

, Ockelbo, ska gå inriktningen anläggningsmaskin på transportprogrammet på Bessemerskolan i Sandviken. På fritiden umgås han med vänner och fixar med bilen. Han vill gå ut skolan och börja jobba.

 

 

Victoria Åberg

, Valbo

 

 

Isabella Berggren

, Gävle, ska börja andra året på omvårdnadsprogrammet på Polhemsskolan i Gävle. På fritiden umgås hon med vänner och med pojkvännen Micke. Hon jobbar extra på Clean Revenge AB. Efter skolan hoppas hon på att plugga vidare till polis, annars till socionom.

 

 

Malin Ögren

, Skärplinge, ska börja tredje året på hantverksprogrammet med inriktning textil/design på Polhemsskolan i Gävle. När hon inte syr så mycket i skolan tycker hon om att sy även på fritiden. Hon sitter gärna vid datorn och kommunicerar med sin pojkvän i Holland. Nu vill hon i första hand ta studenten och skaffa körkort. Sedan vill hon resa och funderar på att plugga vidare i Jönköping.

 

 

Per Dahlberg

, Gävle

 

 

Mikaela Nöjd

, Storvik, ska börja tredje året på IT-programmet på John Bauergymnasiet i Gävle. På fritiden åker hon skidor, umgås med kompisar och pluggar till körkortet. Hon drömmer om att få ett jobb inom IT-branschen.

 

 

Lisa Björk

, Gävle

 

 

Alexander Madsen

, Gävle, studerar och ägnar fritiden åt att vara med sina kompisar och sin flickvän. Han sitter även gärna vid datorn.

 

 

Jesper Sundin

, Gävle

 

 

Mattias Bäckström

, Gävle

 

 

Charlotta Berggren

, Gävle, ska börja andra året på hotell- och restaurangprogrammet på Polhemsskolan i Gävle. På fritiden umgås hon gärna med sina vänner och med pojkvännen Jesper. Hon jobbar extra på Clean Revenge AB. Efter skolan kommer hon att satsa på att starta en egen restaurang. Under den närmaste framtiden kommer hon att sikta på att skaffa körkort.

 

 

Kajsa Selinder

, Gävle

 

 

Dennis Kala

, Hofors

 

Mer läsning

Annons