Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Familjenytt 10 februari

/

Annons

, Älvkarleby. Han är född och uppvuxen i Onsala söder om Göteborg och flyttade med mamma SusAnne, syster Kimberly och låtsaspappa Stefan till Älvkarleby för snart tio år sedan. Hemlängtan till västkusten blev så stor att Karl började på Göteborgs praktiska gymnasium för att studera till murare. Trots storstadspulsens lockelse är han nu tillbaka och går från och med denna termin på Gävle praktiska. Fritidssysselsättning: Murar, putsar och bygger grillplatser för vänner och bekanta eller spelar World of Warcraft. Han är också en hejare på Guitar Hero.

, Sandviken. Hon går andra året på omvårdnadsprogrammet. På fritiden umgås Karin med kompisar, lyssnar på musik, kikar på film och pluggar till körkort. Efter gymnasiet vill hon plugga till polis, ambulansförare eller arbeta inom filmbranschen.

, Gävle

, Ockelbo

, Valbo

, Gävle

, Hamrångefjärden. Hon går andra året på livsmedelsprogrammet på Polhemsskolan. Amanda arbetar extra i en ICA-affär. På fritiden rider hon mycket och umgås med pojkvännen och kompisarna. Närmaste framtidsplanen är att ta körkort.

16/1 , 90 år

18/1 , 79 år

20/1 75 år

5/1 , 67 år

9/1 , 87 år

24/1 , 95 år

I Heliga Trefaldighets kyrka hölls 6 februari begravningsgudstjänst för . Officiant var Per-Ola Bohlin

 

Annons