Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Familjenytt 11 juni

Annons

Andreas Forsberg, Gävle. Han går naturvetenskapliga programmet på Vasaskolan.

Andrea Åkerlund, Storvik. Hon går på Göranssonska skolan. På fritiden spelar Andrea fotboll i ÅIK/KSK, umgås med vänner och paddlar kanot. Hon tycker också om att resa. Inom en snar framtid vill Andrea ta körkort, skaffa ett intressant jobb och flytta.

Joel Sjödin, Skutskär

Anna Norberg, Hofors. Hon går på samhällsprogrammet. På fritiden rider Anna och dansar samt umgås med vännerna och pojkvännen Daniel. Just nu prioriterar hon körkortet. Efter gymnasiet vill Anna börja plugga på högskola.

Simone Gemzell, Gävle

Mikael Szczepaniak, Gävle

Sara Erskérs, Gävle

 

 

, Norrsundet, avled 6 juni i en ålder av 78 år.

Elsie var född i Söderhamn med efternamnet Johannesson. 1950 gifte hon sig med Erik och flyttade till Hosjö utanför Falun.

Familjen utökades med två söner innan flyttlasset 1959 gick till Norrsundet, då maken fått anställning vid sågverket. Efter några år i Norrsundet utökades familjen med en tredje son.

Elise och Erik blev sedan Norrsundet trogna, men redan i slutet av 50-talet införskaffades även en sommarstuga i Enviken, där Erik hade sina rötter. Den stugan och senare en annan i samma trakt blev vid sidan av familjen en central del av Elsies liv. Även efter att Erik avled 2001 förblev stugan en viktig del av tillvaron.

Till stugan kom vänner och familj ofta på besök för utflykter i skog och mark.

Att plocka bär och svamp blev en kär sysselsättning. Elsie var även mycket intresserad av trädgårdsarbete och bjöd ofta på egenodlade frukter och grönsaker.

Elsie var under många år aktiv i Norrsundets Rödakorskrets.

Närmast anhöriga är sönerna med familjer.

 

Mer läsning

Annons