Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Familjenytt 14 februari

Annons


y, Sandviken. Han studerar till vardags och lever livet på fritiden.
, Gävle
c, Gävle


I Tomaskyrkan hölls 12 februari urnbegraving för Linnéa Frisk. Officiant var Karin Kristiansson.


Ljusne/Hamrångefjärden, avled
9 februari, 49 år gammal. Han var född och uppvuxen i Hamrångefjärden. Sina första skolår tillbringade Stefan på Höghammars särskola i Bollnäs.
Därefter gick han på Lindängsskolan i Gävle. Efter skolan började Stefan på dagverksamheten Brynäsverkstan och där arbetade han under många år. 1996 flyttade han från sina föräldrar i Hamrångefjärden till gruppboendet i Fruns Hage i Gävle. När modern avled 2001 ville Stefan komma närmare sin familj och flyttade till Söderhamn, där systern Karin är bosatt. I Söderhamn arbetade Stefan en kort tid vid kommunens dagverksamhet. De sista åren bodde han på Björkbacka servicehus i Ljusne.
Stefan Wiklund beskrivs som en öppen och levnadsglad människa som med sin värme och omtanke fick sina närmaste att fokusera på det viktiga i livet.
Han älskade dragspelsmusik och dansband och tyckte även mycket om att resa. Bland annat besökte han några gånger sin syster Runa i USA, där hon bodde en tid med sin familj. I USA reste Stefan runt och fick många vänner, precis som han hade på hemmaplan.
Närmast anhöriga är systern Runa med familj, Hamrångefjärden, och systern Karin med familj, Söderhamn.

Mer läsning

Annons