Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Familjenytt 15 april

/

Annons

Gävle

, Storvik. Han går andra året på fordonsprogrammet med inriktning transport på Bessemergymnasiet. På fritiden är Johan med kompisar och sitter vid datorn. Planer för den närmaste framtiden: Att gå ut skolan med CE-körkort.

. Hon går andra året på Vasaskolans estetiska musiklinje med inriktning sång. På fritiden umgås Patricia med pojkvännen Jonas, vänner och familj, pluggar, fikar och shoppar. Hon vill bli undersköterska och arbeta inom äldrevården i Stockholm. Drömmen hon nån gång tänker förverkliga är att flytta till New York och jobba inom modebranschen som assistent för en modedesigner.

, Gävle

, Tierp. Han går andra året på samhällsprogrammet på Högbergsskolan, Tierp. På fritiden spelar Jesper fotboll i Störmsbergs IF, håller på med musik och är med vännerna. Om några år hoppas Jesper att arbeta som kustbevakare och att ha lyckats inom musiken.

Årsunda

, Gävle

, Gävle

, Järbo

, Tierp

, Gävle

, Skärplinge. Hon går på Högbergsskolan. På fritiden skriver Jenny låtar och är med vänner, hon drömmar om att bli låtskrivare.

, Valbo

, Tierp

, Bollnäs, avled 31 mars, 86 år gammal. Hon växte upp i Gästrike-Hammarby och utbildade sig först till sömmerska och senare till tillskärare.

Inga-Lisa Karlsson flyttade till Bollnäs 1946.

Närmast anhöriga är maken Sven och dotter med familj.

19/2 , 84 år

12/3 , 82 år

9/3 , 82 år

17/3 , 80 år

14/3 , 82 år

6/3 , 89 år

22/2 , 88 år

26/2 , 84 år


Mer läsning

Annons