Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Familjenytt 15 februari

/

Annons

18 år i dag

, Gävle.

, Ockelbo

, Gävle

, Gävle

, Sandviken

, Norrsundet

, Forsbacka

, Skutskär

, Gävle, fyller 60 år i dag.

Nils-Erik växte upp i Hällby, Hedesunda, med sin syster och föräldrar.

Har under åren arbetat på EDV med bland annat caféverksamhet. I dag har han sin dagliga sysselsättning på Lindens dagverksamhet där han trivs mycket bra.

På fritiden besöker han gärna pingstkyrkan eller åker ut med sin kontaktperson på olika aktiviteter.

Nils-Erik firar sin födelsedag i goda vänners lag.

, Trödje, avled 9 januari, 81 år gammal.

Hon växte upp i Trödje och lärde sig sy av en sömmerska i Hille. I sena tonåren flyttade hon till Örbyhus och arbetade med sömnad. Hon flyttade senare till Norrköping där hon arbetade i textilfabrik.

Hon återvände till Gävle i mitten av 1950-talet och arbetade hos företaget Elof Malmberg, som senare bytte namn till Frosta Fritid. Där var Elsa Engelbrekt ansvarig för produktionen av bland annat flytvästar och tält. När företaget lades ned på 1980-talet startade Elsa en syateljé som hon drev tills hon var nästan 70 år gammal.

Hon och sambo Bertil Sundgren reste mycket runt om i världen. De hyrde också i många år en lägenhet i Nerja, Spanien, under vinterhalvåret. Bertil avled för två år sen efter att ha blivit slagen och rånad i Spanien.

Trots att Elsa på äldre dagar var både syn- och hörselskadad var hon mycket duktig boulespelare och vann väldigt många tävlingar. Hon och Bertil startade Silverbäckarnas bouleförening här i Gävle och startade även en bouleförening i Nerja, Spanien.

Närmast anhörig är dottern Catherine med sambo och dotter.

Mer läsning

Annons