Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Familjenytt 18 oktober

Annons

Elin Åsenlund, Valbo. Hon går handelsprogrammet med idrottsinriktning på Borgarskolan. Elin spelar fotboll i Valbos damlag, pluggar till körkortet och umgås med kompisar. I framtiden vill Elin spela allsvensk fotboll, utbilda sig till polis och resa.

Maria Karlborg, Hofors

Johannes Hillgren, Karlholmsbruk

Mona Rasmussen, Hofors

Victor Sanderfors, Skutskär

Linnéa Andersson, Skutskär

l Felaktiga uppgifter om födelsedag publicerades 16 oktober. Inger Kanto fyller inte år förrän om en månad. Släkt & Vänner beklagar misstaget.

 Gustaf Rehnman, Valbo, fyllde 90 år i går, 17 oktober. Gustaf Rehnman är född i Blattnicksele, Sorsele kommun, Lappland. Han var ett av elva syskon och föddes rakt in i ett liv med jordbruk, fiske och jakt för att familjen skulle kunna livnära sig.

Gustaf Rehnman har genom åren arbetat framför allt som bilmekaniker och som reparatör av hushållsmaskiner. I båda yrkena har han haft eget företag men också varit anställd.

Gustaf var en mycket duktig skidåkare och skidskytt i unga år. I övrigt har alltid de stora fritidsintressena varit fiske, finsnickeri, naturen och den egna stugan i Hälsingland, som han och hans nu avlidna hustru Kerstin byggt upp till en riktig pärla.

På senare år har Gustaf blivit en riktig gourmetkock och sköter dessutom sin tvårummare alldeles på egen hand. Gustaf har tre barn, barnbarn och barnbarnsbarn.

90-årsfirandet äger rum i bostaden och på Forsbacka Värdshus i dag lördag, tillsammans med familjen och närmaste släkten.

 

, Österbybruk, avled 7 oktober 93 år gammal. Hon föddes i Morkala socken i Norduppland. Närmast anhöriga är sönerna Matts och Per med familjer.

 

I Fridens kapell, Sandviken, hölls 10 oktober begravningsgudstjänst för . Officiant var Jan Björnsson.

 

Mer läsning

Annons