Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Familjenytt 20 juni

/
  • Terese Sjödin, Gävle, fyller 30år i morgon, midsommardagen.
  • Annelie Sahlström, Gävle, fyller 30 år i dag.
  • Josephine Sundell, Gävle. Hon har sommarlov från omvårdnadsprogrammet på Polhemsskolan. På fritiden brukar Josephine umgås med vännerna och ha roligt.
  • Kajza Jansson, Furuvik, har ett år kvar på Vasaskolans samhällsvetenskapliga program med internationell inriktning.  I sommar kommer hon att arbeta på Gran Canaria i ett växthus under tre veckor. Därefter väntar ett annat arbete i Bokstugan i Valbo. Annars umgås hon med sina vänner samt pojkvännen Viktor. Förhoppningsvis hinner hon med jazzfestivalen Bangen som är i nästa vecka.
  • Veronica Lidström, Sandviken, Gävle, har ett år kvar på Polhemsskolans livsmedelsprogram där hon läser inriktningen bageri och konditor. I sommar kommer hon att umgås med sina vänner och på fritiden bowlar Veronica med SAIK.
  • Sara Widell, Gävle, påbörjar efter sommaren sitt andra år på Polhemsskolans barn- och fritidsprogram. På ledig tid dansar hon gärna samt umgås med sina kompisar.
  • Sara Tysklind, Storvik, har ett år kvar på samhällsvetenskapliga programmet med ekonomi som inriktning som hon i höst kommer att läsa på Bessemergymnasiet. I sommar jobbar hon på Gösta Samuelsson Bil. På fritiden tränar hon på gym samt spelar fotboll med ÅSK /KSK.

Annons

födelsedagar
Malin Ågren, Sandviken, fyller 30 år i dag.
Hon är född och uppvuxen i Sandviken.
Malin Ågren arbetar både inom barn- och äldreomsorgen sedan många år tillbaka. Största intresset är dottern Alicia 3 år.
Födelsedagen firas tillsammans med familj och vänner. 

Annelie Sahlström, Gävle, fyller 30 år i dag.
Annelie Sahlström är född och uppvuxen i Gävle och arbetar som receptarie på Apoteket i Sandviken sedan drygt två år tillbaka.
På ledig tid umgås hon mycket med sina vänner. Hon reser också en hel del. Senast var hon i New York och i juli bär det iväg till Dublin och Belfast för att hälsa på en kompis. Förhoppningsvis hinner hon med Paris eller Sankt Petersburg i september också. Musik är ett stort intresse och senast förra helgen besökte hon festivalen Where The Action Is. Dessutom gillar Annelie Sahlström att illustrera, bland annat teckning, men det blir mest digitalt.
Födelsedagen kommer att firas tillsammans med släkt och vänner. 

Terese Sjödin, Gävle, fyller 30 år i morgon, midsommardagen.
Hon föddes i Gävle, växte upp i Valbo och är tillbaka i Gävle sedan åtta år tillbaka.
I fem år har Terese Sjödin arbetat som sjuksköterska och är på akuten i Gävle sedan nio månader. Tidigare arbetade hon på kirurgen och som allmän sjuksköterska.
Hon har spelat innebandy under många år, men har nu tagit ett uppehåll då hon och sambon Kennie väntar sitt första barn.
Födelsedagen firas hemma tillsammans med släkt och vänner.
rubinbröllop
Lisbeth och Lennart Eriksson i Tierp firar rubinbröllop i morgon, midsommardagen. Dagen firas med de närmaste.

18 år midsommarafton
Sami Hani Abdul, Gävle 

Sergej Toltchenov
, Sandviken 

Josephine Sundell
, Gävle. Hon har sommarlov från omvårdnadsprogrammet på Polhemsskolan. På fritiden brukar Josephine umgås med vännerna och ha roligt. 

Kajza Jansson
, Furuvik, har ett år kvar på Vasaskolans samhällsvetenskapliga program med internationell inriktning. I sommar kommer hon att arbeta på Gran Canaria i ett växthus under tre veckor. Därefter väntar ett annat arbete i Bokstugan i Valbo. Annars umgås hon med sina vänner samt pojkvännen Viktor. Förhoppningsvis hinner hon med jazzfestivalen Bangen som är i nästa vecka. 

Veronica Lidström, Sandviken, Gävle, har ett år kvar på Polhemsskolans livsmedelsprogram där hon läser inriktningen bageri och konditor. I sommar kommer hon att umgås med sina vänner och på fritiden bowlar Veronica med SAIK. 

Sara Widell, Gävle, påbörjar efter sommaren sitt andra år på Polhemsskolans barn- och fritidsprogram. På ledig tid dansar hon gärna samt umgås med sina kompisar. 

18 år midsommardagen 
Emir Kolic
, Gävle 

Linnea Josefine Wiggh, Tierp 

Marcelo Rodrigo Molina Castillo, Gävle 

Sara Tysklind, Storvik, har ett år kvar på samhällsvetenskapliga programmet med ekonomi som inriktning som hon i höst kommer att läsa på Bessemergymnasiet. I sommar jobbar hon på Gösta Samuelsson Bil. På fritiden tränar hon på gym samt spelar fotboll med ÅSK /KSK.

Mer läsning

Annons