Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Familjenytt 21 augusti

AnnonsJohan Andersson, Sandviken. Han går på naturvetenskapliga programmet. På fritiden gillar Johan att äta, helst kebab, sushi och smörgåsbord. Han är på väg att ta körkort. Efter studenten vill han jobba ett år och sen läsa vidare, kanske till civilingenjör på KTH.

Rosalie Sjöberg, Axmar

Caroline Ehn, Ockelbo, går tredje året på Thorén Business school med inriktning marknadsföring och reklam. På fritiden jobbar hon extra på Securitas Direct och umgås med vänner, hon är också hästintresserad och älskar att resa. Caroline vill ta körkort och drömmer om att flytta utomlands.

Mathilda Jones, Gävle

Amanda Hultkrantz, Ockelbo, går tredje året på samhällsvetenskapliga programmet, Vasaskolan. Hon tränar, umgås med vänner och pojkvännen Mathias och pluggar till körkortet på fritiden. Amanda vill utbilda sig till ett bra jobb inom sjukvården och resa till många länder.

David Falk, Gävle

Markus Martinsson, Gävle

Fredrik Forsberg, Tierp

Robin Tallroth, Järbo, ska börja tredje året på industriprogrammet. På fritiden lyssnar han mycket på musik och spelar gitarr och trummor. Han åker även cross, hänger vid datorn och är med bästa kompisen Thomas. Just nu är det körkort som hägrar. Drömmen är att kunna flytta till en egen lägenhet så fort han får jobb.

Robin Tano, Hamrångefjärden

Michelle Pykäri, Valbo

Martin Troedsson, Gävle

Mathilda Wennberg, Gävle

Mikael Andersson, Älvkarleby, ska börja tredje året på handelsprogrammet med idrottsinriktning på Borgarskolan. Mikael är intresserad av fotboll och dataspel.
Johan Stockselius, BergbySandvikens församling
19/7 Birgitta Anita Rydlinge, 68 år
26/7 Allan Olaus Boström, 85 år
29/7 Olle Wallin, 71 år
30/7 Karin Linnéa Larsson, 91 år
31/7 Christer Olof Yngve Lamell, 51 år
2/8 Maj Elisabet Hahne, 96 år


22/7 Anders Olof Engman, 88 år
24/7 Karl-Gustaf Melander, 85 år
27/7 Nils Gerhard Persson, 81 år
30/7 Christina Margareta Börjeson, 46 år
1/8 Anders Matias Nääs, 96 år
7/8 Kjell Ingemar Olsson, 54 år
12/8 Elsa Märta Margreta Jovanovic, 91 år

Mer läsning

Annons