Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Familjenytt 22 juni

/

Annons

  Gävle, fyller 50 år i dag.

Hon är född i Sollefteå, växte upp i Sandviken och efter grundskolan flyttade hon till Sundsvall. Till Gävle kom hon 1986.

Agneta Modén arbetar som lärare sedan fem år tillbaka. Tidigare har hon jobbat inom restaurangbranschen med marknadsföring.

Största delen av sin lediga tid ägnar hon tillsammans med familjen. Sonen Filip fyller snart sex år. Intressena är många. Hon handarbetar, går på auktion, bowlar, spelar långgolf, är språkintresserad och gillar att resa. Senaste resan gick till Texas, USA. Agneta Modén skriver gärna dikter och kåserier samt fotograferar en del. Just nu går mycket tid åt till körkortet och målet är att bila i Europa nästa sommar.

Födelsedagen firas tillsammans med familjen i Smögen.

 

Sandviken, fyller 40 år i dag.

Födelsedagen kommer han att fira tillsammans med släkt och vänner.

 

Bönan, Gävle, fyller 30 år i dag.

Hon är född och uppvuxen i Bönan.

Elwira Östling arbetar som frisörska och driver sedan fyra år tillbaka det egna företaget Elwiras Vassa Sax.

Största intresset är familjen som består av sambon Christer och deras två barn Edwin och Melina. Vintertid åker hon gärna slalom tillsammans med familjen i fjällen.

Födelsedagen kommer hon att fira med en stor fest hemma i Bönan tillsammans med släkt och vänner.

 

Gävle

Gävle

Valbo

Gävle

Gävle

, Storvik. Hon är just klar med andra året på samhällsvetenskapliga programmet. Jennifers stora mål just nu är att klara körkortet. Annars tycker hon om att träna och tränar bland annat fotboll i ÅIK/KSK. Jennifer gillar när det händer saker och umgås gärna med sina kompisar och pojkvän.

, Sandviken. Han går på Björkhagskolans industriprogram. Fredrik är intresserad av utförsåkning och fiske och av att ta körkort.

Örbyhus, fortsätter sina gymnasiala studier i höst. På fritiden promenerar hon gärna med familjens hund och tränar inom ridning.

Gävle, har ett år kvar på Polhemsskolans teknikprogram med samhällsbyggnad som inriktning. I sommar jobbar han på Tönnebro världshus och han håller just nu på att ta körkort. Intressen är datorn och på fritiden är han med sina vänner och tränar fotboll med Hille IF.

Gävle, påbörjar efter sommarlovet sitt andra år på Polhemsskolans teknik,-produktion- och serviceprogram. I sommar jobbar han på en svetsfirma och på sina lediga stunder solar och badar han gärna.

 

 

 

Mer läsning

Annons