Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Familjenytt 24 juli

/
  • Mathias Norberg
  • SmaragdbröllopHilda och Bo Lindholm, Hofors, firar 55-årig bröllopsdag i dag. De vigdes i Järvsö kyrka 24 juli 1954 av komminister Bengt Ahlinder. Brudnäbbar var sonen Leif-Åke och hans kusin Anethe Söderberg. Jubileet firas med mat vid Gammelstilla café med barn, barnbarn och barnbarnsbarn.
  • DiamantbröllopAnna-Lisa och Bertil Hübinette, Gävle, firade i går diamantbröllop. De vigdes den 23 juli 1949 i Älvkarleby kyrka. Dagen firades tillsammans med barn och barnbarn med familjer.

Annons

, Gästrike-Hammarby. Han ska börja tredje året på naturvetenskapliga programmet på Bessemergymnasiet. På fritiden spelar Mathias fotboll i Gästrike-Hammarby, umgås med vänner samt läser till körkort. Framtidsplanerna är att fortsätta studera eller få ett jobb som han trivs med samt flytta hemifrån och ta körkort.

, Årsunda

, Ockelbo

, Gävle

, Gävle, ska börja tredje året på hotell- och restaurangprogrammet på Polhemsskolan. På fritiden umgås hon med sina vänner och sin familj. Hon brukar även vara i fjällen eller hos syrran i Västerås. I framtiden vill hon jobba utomlands ett tag, bli en underbar kock och starta ett eget företag.

, Tierp

, Axmar

 

 

 

I Österheds kapell hölls 22 juli begravningsgudstjänst för . Officiant var Rickard Berggren.

Mer läsning

Annons