Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Familjenytt 25 februari

Annons

18 år i dag

Louise Sjögren, Bergby. Hon går andra året på Sandvikens praktiska med naturbruksinriktning jordbruk. Hennes fritidsintressen är att hålla på med sina Gotlandsruss, som hon tävlar i ponnytrav, och vara med familjens bordercollievalp Zeb. Louise brukar också hjälpa till med lantbruket hemma.

När Louise har tagit studenten väntar jobb på familjens lantbruk, som nu byggs ut för en mjölkbesättning på cirka 200 djur. Hon ser även fram emot att ta körkort. Födelsedagen ska hon fira på krogen tillsammans med goda vänner samt med familjen på söndag. Familjen består av pappa Lennart, mamma Maria, storasyster Lina, pojkvännen Emil, fyra katter, en hund och tre hästar.

Thomas Forsberg Löfgren, Torsåker

Gabriel Hammar, Kungsgården

Evelina Wendin, Gävle

Linus Bleckert, Sandviken

Adam Sandberg, Ockelbo

dödsfall

Förre yrkesläraren Sven-Olof Hedenström, Sandviken, avled 15 februari 81 år gammal. Han föddes i Sandviken och har bott och verkat där i hela sitt liv. Han växte upp med fem syskon i Nyhem och efter skolgång i Västanbyns skola har han arbetat inom järnverkets verksamheter, där han som yrkeslärare/utbildare avslutade sin yrkeskarriär omkring 1990. Många före detta anställda och ännu anställda på Sandvik har erhållit sin kunskap i svetsning, svarvning och mätteknik av "Putte" genom åren.

Han bildade familj med Gunborg som han gifte sig med 1953. Tillsammans utgjorde deras leverne och boende en stor varm plats för släkt och vänner i bostaden på Agavägen, men framför allt i fjällstugan i Vemdalen som Sven-Olof egenhändigt byggde 1968. Hans kunnande och hjälpsamhet har alltid varit ett oersättligt stöd vid barnens och övriga närståendes olika byggprojekt med mera.

Närmast anhöriga är tre barn, sex barnbarn, tio barnbarnsbarn samt två systrar.

Avlidna

Vendels församling

10/1 Åke Westin, 83 år

20/1 Erik Bohlin, 85 år

Tegelsmora församling

1/1 Kurt Larsson, 80 år

28/1 Rut Mattsson, 92 år

Begravningar

I Heliga Trefaldighets kyrka hölls 28 januari begravningsgudstjänst för Margit Mispel. Officiant var Sven Winterstam.

I Hedesunda kyrka hölls 18 februari begravningsgudstjänst för Hans Norlin. Officiant var Christer Fagerström.

I Uppståndelsens kapell hölls 17 februari begravningsgudstjänst för Kurt Östergren. Officiant var Karin Kristiansson.

Mer läsning

Annons